Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
[link] Nekem ilyenem volt pár hónapig, eleinte jó volt rajta szórakozni de meguntam és odáig jutottam, hogy elő sem vettem így túladtam rajta (régi noti+pda = új noti lett belőle). Ennek a 3850-nek (több ismerősömnek is volt ilyen) csak a kijelző a baja mert a 3970-esé sokkal fényesebb, szebb képet ad.
Kadettek fel lesznek szerelve gps-elÉn is vettem egy pna-t (igo-s) és nagyon jó, hogy tényleg csak a vezetésre kell figyelni mert mindent elmond pontosan.
27-ért ajándék volt ez a szettÉn anno csak a pda-t vettem egy érdekes töltővel 30-ért asszem...
Jah meg nekem 2003SE volt rajta amire több program van (volt amikor még én keresgéltem), amikor továbbadtam a kütyün már 1 dvd volt a programoknak csak keresgélni kell.
(nekem a távirányítós progi volt a kedvencemmentem a lakásban és 3 videó, 2 dvd, 2 tv, 2 hifi, 1 5.1... mind be volt állítva
)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest