Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
[link] Nekem ilyenem volt pár hónapig, eleinte jó volt rajta szórakozni de meguntam és odáig jutottam, hogy elő sem vettem így túladtam rajta (régi noti+pda = új noti lett belőle). Ennek a 3850-nek (több ismerősömnek is volt ilyen) csak a kijelző a baja mert a 3970-esé sokkal fényesebb, szebb képet ad.
Kadettek fel lesznek szerelve gps-el
Én is vettem egy pna-t (igo-s) és nagyon jó, hogy tényleg csak a vezetésre kell figyelni mert mindent elmond pontosan.
27-ért ajándék volt ez a szett
Én anno csak a pda-t vettem egy érdekes töltővel 30-ért asszem...
Jah meg nekem 2003SE volt rajta amire több program van (volt amikor még én keresgéltem), amikor továbbadtam a kütyün már 1 dvd volt a programoknak csak keresgélni kell.
(nekem a távirányítós progi volt a kedvencem
mentem a lakásban és 3 videó, 2 dvd, 2 tv, 2 hifi, 1 5.1... mind be volt állítva
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is vettem egy pna-t (igo-s) és nagyon jó, hogy tényleg csak a vezetésre kell figyelni mert mindent elmond pontosan.
Én anno csak a pda-t vettem egy érdekes töltővel 30-ért asszem...
)