Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Te az SG-s Cifu vagy?
Most hivtam az interware-t, küldtek egy PDF-et, amiben a csomagváltást és a telenfolemondást meg tudom ejteni. Úgynevezett TisztaADSL 4 csomagjuk 4 megabites ugye, és mindenestöl 12ezer ft / hó. Hát hol élnek ezek? Ja, új előfizetőnek 10.500.- Büntetjük az 1 éve hüséges elöfizetőnket, ugye? Hát azthiszem itt a hűség nem kifizetődő.
Vagy a yonekedet, vagy a tvnetes 5 megás csomagot fogom választani, amit ajánlottatok, a 10 alatt megáll, még telefonbüntetésestöl együtt is.
Eszem megáll bakker...
Ja, CifuNeked kezdtem el irni. Szóval szakadás nekem is van rendszeresen. Általában este 8 körül van egy, de azonnal vissza tudok csatlakozni. Aztán van hogy még 22 fele is jön egy. Van hogy mégegy. Ez is gáz azért.
Nekem az emelést egyszeri és stabil volt. Kemény 40 kbyte!A 2 megás csomagom, ami 8-ra kellett volna, hogy emelkedjen, 3 megásra ''bővült''. Nem volt 1 percig sem magasabb, ennyi és kész. Állitólag ennyit bir a vonalam. Hát kétlem, mer szomszédsrácnak egy közeli utcában 7-et bir, de ez mostmár mindegy is.
Az ügyfélszolg valóban relative okés, csak épp nem intéznek semmit. De legalább felveszik, még este 10kor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Hardcore café
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest