Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Te az SG-s Cifu vagy?
Most hivtam az interware-t, küldtek egy PDF-et, amiben a csomagváltást és a telenfolemondást meg tudom ejteni. Úgynevezett TisztaADSL 4 csomagjuk 4 megabites ugye, és mindenestöl 12ezer ft / hó. Hát hol élnek ezek? Ja, új előfizetőnek 10.500.- Büntetjük az 1 éve hüséges elöfizetőnket, ugye? Hát azthiszem itt a hűség nem kifizetődő.
Vagy a yonekedet, vagy a tvnetes 5 megás csomagot fogom választani, amit ajánlottatok, a 10 alatt megáll, még telefonbüntetésestöl együtt is.
Eszem megáll bakker...
Ja, CifuNeked kezdtem el irni. Szóval szakadás nekem is van rendszeresen. Általában este 8 körül van egy, de azonnal vissza tudok csatlakozni. Aztán van hogy még 22 fele is jön egy. Van hogy mégegy. Ez is gáz azért.
Nekem az emelést egyszeri és stabil volt. Kemény 40 kbyte!A 2 megás csomagom, ami 8-ra kellett volna, hogy emelkedjen, 3 megásra ''bővült''. Nem volt 1 percig sem magasabb, ennyi és kész. Állitólag ennyit bir a vonalam. Hát kétlem, mer szomszédsrácnak egy közeli utcában 7-et bir, de ez mostmár mindegy is.
Az ügyfélszolg valóban relative okés, csak épp nem intéznek semmit. De legalább felveszik, még este 10kor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest