Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
Kedves Andie!
1. minden egyes szolgátatónál így van: új csomag, újabb 1 év. Sem a T-online, sem a Lóf@szjóska BT. nem különbözik ettől.
2. olvass el minden részt, főleg az apróbetűset, szerintem ezt nem tetted meg. Az általad linkelt oldalon is van egy nagyon-nagyon apró betűs *, a nagyon apró betűs csillag kifejtve pedig ezt tartalmazza (kiemeltem számodra a lényeget, hogy te miért nem veheted igénybe ezt a kedvezményt):
''*Akciónk csak hűségnyilatkozat vállalásával megrendelt új előfizetésre vonatkozik, a kedvező feltételek 2007. április 17-től visszavonásig érvényesek, csak a Magyar Telekom szolgáltatási területén vehetők igénybe és csak olyan végponton, amelyen legalább 3 hónapja nincs ADSL-előfizetés, és ahol a megrendelés pillanatában létesíthető az ADSL-szolgáltatás.''
3. sokat voltam ügyfélszolgálatos (legalábbis eleget), szal priviben nyugodtan kérdezz.
4. és légyszives, irjál még alános sztorikat
szepi79
ui: épp lebaszós választ írós kedvemben voltam, de aztán megláttam, hogy te írtad a cikket, téged meg nagyon kedvellek, szal átszerkesztettem kicsit a hangemet
szerk: lesaux
hát bezony, az IW-nél volt ilyen gyakorlat, de ezzel teljesen egyedülállóak voltak. arra kellett volna hivatkozni, hogy ők már nem tejeltek a tkomnak, vagyis nekik ez költségbe nem volt, így neked sem kéne fizetni, persze ez csak akkor megy, ha kifogsz egy frissebb, nem embergyűlölő emberkét az IWnél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- Horgász topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest