- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
Kedves Andie!
1. minden egyes szolgátatónál így van: új csomag, újabb 1 év. Sem a T-online, sem a Lóf@szjóska BT. nem különbözik ettől.
2. olvass el minden részt, főleg az apróbetűset, szerintem ezt nem tetted meg. Az általad linkelt oldalon is van egy nagyon-nagyon apró betűs *, a nagyon apró betűs csillag kifejtve pedig ezt tartalmazza (kiemeltem számodra a lényeget, hogy te miért nem veheted igénybe ezt a kedvezményt):
''*Akciónk csak hűségnyilatkozat vállalásával megrendelt új előfizetésre vonatkozik, a kedvező feltételek 2007. április 17-től visszavonásig érvényesek, csak a Magyar Telekom szolgáltatási területén vehetők igénybe és csak olyan végponton, amelyen legalább 3 hónapja nincs ADSL-előfizetés, és ahol a megrendelés pillanatában létesíthető az ADSL-szolgáltatás.''
3. sokat voltam ügyfélszolgálatos (legalábbis eleget), szal priviben nyugodtan kérdezz.
4. és légyszives, irjál még alános sztorikat
szepi79
ui: épp lebaszós választ írós kedvemben voltam, de aztán megláttam, hogy te írtad a cikket, téged meg nagyon kedvellek, szal átszerkesztettem kicsit a hangemet
szerk: lesaux
hát bezony, az IW-nél volt ilyen gyakorlat, de ezzel teljesen egyedülállóak voltak. arra kellett volna hivatkozni, hogy ők már nem tejeltek a tkomnak, vagyis nekik ez költségbe nem volt, így neked sem kéne fizetni, persze ez csak akkor megy, ha kifogsz egy frissebb, nem embergyűlölő emberkét az IWnél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest