Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
Hát kétlem, mer szomszédsrácnak egy közeli utcában 7-et bir, de ez mostmár mindegy is.
ez nem jelent semmit.
egyrészt, nem a konkrét fizikai távolság számit, hanem amilyen hosszan drót megy a DSLAMból a lakásodig. namost lehet a te lakásodhoz a drótnak ki kell kerülnie pár akadályt, vagy akármilyen okból, de ''gazdaságtalan'' úton jut el hozzád.
másrészt lehet, hogy a közelebbi DSLAM már tele volt, amikor neked kötötték a netet, a szomszéd srácnál meg nem, ergó te messzebbról kapod a bitkolbászt.
nem túl gyakran, de ügyfélszolgás koromban futottam bele olyan esetbe is, hogy az utca páros oldalán volt net, a páratlanban meg nem. na azt képzeld el, a páratlan oldalán mit érezhettek az emberek... -
szepi79
őstag
jah, még 1 dolog: [link]
hozd a párod akció. szerintem Doki-t ajánld be, hogy ő szervezett téged be, elvégre ő hozta fel az actel-t (nálam úgyis a cég fizeti, szal nekem nem jelente semmi előnyt, hogy 5k-t jóváírnak nekem)
szerk: ha ez összejön mindenestül, akkor 3 új alános sztori rendel!
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
na, az actel... én most náluk vagyok szintén, de én nemcsak adsl-t, hanem telefont is vittem, igy most 9e-t fizetek (illetve annyit fizet a cégem
) egy 5 megás vonalért, ebben benne van a telefon előfizetési dija is (ami 0 ft), lévén VoIP alapú. (mondjuk én tudtam, hogy a vonalam bir ennyit, a t-nél 6megán futott maximum). de korábban angyon szemeztem a 3megás vonallal is, az csak 7,5e (szintén telefonnal együtt)
azért kis problémám volt (van) velük, a t-nél nem jelentették le a szolgáltatóváltást (eredetileg én akartam bejelenteni, de mondta az actel, hogy ez nem sima szolg. váltás, hanem hurokhordozás, majd ők mindent elintéznek), úgyhogy most ennek eredményeképpen van a t-nél még 1 havidijnyi számlareklamációm. (egyébként az ügyfélszolgálatosakat már ismerem, voltam benn náluk személyesen is kétszer, jó fejek)
ami kicsit furcsa az ügyfélszolgálaton, hogy telefonban semmilyen menürendszer nincs, egyből ügyintézőhöz kerülök, akik bemondásra elhiszik nekem, hogy én én vagyok. (se személyigazolványszámot, se semmit nem kérnek el - más kérdés, hogy az ügyintézés folyamán pár adatot egyeztetünk, a biztonság kedvéért.) várakozási idő nem nagyon van, mert vagy foglalt, vagy kicsöng a telefonde ritkán foglaltak.
a szolgáltatás maga mesés, 2 hónapja van meg, sose volt semmi bajom, mindig maximummal jött az adat, én csak ajánlani tudom őket. (ha van rá lehetőség, akkor a vezetékes telefont is vidd át hozzájuk - nrm mindenhol van)
szerk: [link]
itt a link a szolg. váltásról irt blogomról... akkor még ugye nem tudtam a t-s számlás dolgot, de egyébként minden szuper.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
az túlzás, hogy beszoptad. csak az új ügyfeleknek járó kedvezményt nem kaphatod meg. ha az a cél, hogy olcsóbb netet akarsz, akkor úgyis le kell kössed magad egy időre, viszont a szolgáltatóváltásból csak gondod lehet, szóval az én tanácsom szerint maradj az IW-nél, csak nézzél ki magadnak egy olcsóbb csomagot. kivéve, ha van olyan netszolgáltató a környékeden, aki jóval, mondjuk 1000 HUF-al olcsóbban is ugyanazt adja.
egyébként ennek az egyszeri csomagváltásos 2000 forintnak nagyon lehúzásszaga van, ilyet én még sehol nem tapasztaltam. pláne, hogy munka emögött kb. annyi van, hogy az adatbázisukban beállitanak 3 mezőt, meg odaböfögnek a tkomnak, hogy ennyi legyen az új maximum sebesség.
néz szét, a lakóhelyeden kik szolgáltatnak még, abból baj nem lehet, általában a tkom területeken az összes nagyobb szolgáltató ott van (externet, enternet, mittoménmégkik), hátha van valami csomagjuk (csak arra vigyázz, hogy új előfizetőknek szólót ne vegyél figyelembe) -
szepi79
őstag
Kedves Andie!
1. minden egyes szolgátatónál így van: új csomag, újabb 1 év. Sem a T-online, sem a Lóf@szjóska BT. nem különbözik ettől.
2. olvass el minden részt, főleg az apróbetűset, szerintem ezt nem tetted meg. Az általad linkelt oldalon is van egy nagyon-nagyon apró betűs *, a nagyon apró betűs csillag kifejtve pedig ezt tartalmazza (kiemeltem számodra a lényeget, hogy te miért nem veheted igénybe ezt a kedvezményt):
''*Akciónk csak hűségnyilatkozat vállalásával megrendelt új előfizetésre vonatkozik, a kedvező feltételek 2007. április 17-től visszavonásig érvényesek, csak a Magyar Telekom szolgáltatási területén vehetők igénybe és csak olyan végponton, amelyen legalább 3 hónapja nincs ADSL-előfizetés, és ahol a megrendelés pillanatában létesíthető az ADSL-szolgáltatás.''
3. sokat voltam ügyfélszolgálatos (legalábbis eleget), szal priviben nyugodtan kérdezz.
4. és légyszives, irjál még alános sztorikat
szepi79
ui: épp lebaszós választ írós kedvemben voltam, de aztán megláttam, hogy te írtad a cikket, téged meg nagyon kedvellek, szal átszerkesztettem kicsit a hangemet
szerk: lesaux
hát bezony, az IW-nél volt ilyen gyakorlat, de ezzel teljesen egyedülállóak voltak. arra kellett volna hivatkozni, hogy ők már nem tejeltek a tkomnak, vagyis nekik ez költségbe nem volt, így neked sem kéne fizetni, persze ez csak akkor megy, ha kifogsz egy frissebb, nem embergyűlölő emberkét az IWnél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest