Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Oks, még majd időm adtán kísérletezgetek vele. XviD-el próbáltam, de nem emlékszem hogy láttam volna opciót átállítási lehetőségre
Azt nem tudom vajon probléma-e, hogy a felíratot a film ''alá'' a blackbox-ba igazítottam
Mivel nagyon szélesvásznú filmet választottam, nem lett volna célszerű a felíratot a képre helyezni.. Megintcsak nem választottam képarányt.. majd nekifutok mégegyszer.
-
Emosz
tag
Hazamegyek és kipróbálom az egyik cimbimmel a dolgot.....Lg és egy kicsit idősebb panasonic házimozi van tesztrendszernek,kiváncsi vagyok mit tud a cucc....A hétvége folyamán megnéztük a transformerst otthon,azthittem,hogy kifolyik a szemem a kicsi felirattól,pedig 72es 100hzes tv-n néztük....Remélem beválik,addig is köszi!
-
DarkByte
addikt
Nagynehezen összehoztam, de semmi
Ha megnyomom a Subtitle gombot a távirányítón akkor kapok egy fehér áthúzott karikát a ball felső sarokban (vagyis nincs felírat).
Viszont amivel egészítsd ki az írásodat szerintem: az xsub fájlt nem csinálja meg, ha a bitképek valamelyike is túllépi a PAL vagy NTSC felbontást, szóval addig kell állítgatni a betűtípust (sortörés, betűméret), amíg mindegyik bele nem fér ebbe a méretbe (ja és mellesleg elvileg a TV-n csak a referencia vonalon belülre eső felíratok fognak látszani, a többi a képernyőn kívülre esik). Mindenesetre azért köszi.Firmware frissítés lesz hamarosan.
-
Ra3
őstag
ezt én is kipróbálom, a millenium-on nagyon kicsik a betűk és az ő ű helyett vízszintes vonalat rak...
-
DarkByte
addikt
Szia! Hamarosan kipróbálom amit írtál. Az én szüleimnek egy Gericomm Belaggio AD-2020-a van (DivX logós), még a ''tesós'' áruház polcairól emeltük le egyik karácsony alkalmából. Tervezgetem hogy bátor leszek és felrakom rá a buherált firmware-t (egy rakás dolgot javítana), mert jobbak lennének a felíratok is, de a .divx fájlokat most is olvassa (kivéve DivX6 menük), kíváncsi leszek az ilyen bitképes felíratokat kirakja-e
Átlagosan mennyivel nő a fájlméret így meg amúgy
-
sirdani
tag
Írjatok ide...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már gondolom sokaknak problémája volt hogy a DivX-es feliratos filmnél a felirat lelóg,...
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Politikai mémek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest