- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Oks, még majd időm adtán kísérletezgetek vele. XviD-el próbáltam, de nem emlékszem hogy láttam volna opciót átállítási lehetőségre Azt nem tudom vajon probléma-e, hogy a felíratot a film ''alá'' a blackbox-ba igazítottam Mivel nagyon szélesvásznú filmet választottam, nem lett volna célszerű a felíratot a képre helyezni.. Megintcsak nem választottam képarányt.. majd nekifutok mégegyszer.
-
Emosz
tag
Hazamegyek és kipróbálom az egyik cimbimmel a dolgot.....Lg és egy kicsit idősebb panasonic házimozi van tesztrendszernek,kiváncsi vagyok mit tud a cucc....A hétvége folyamán megnéztük a transformerst otthon,azthittem,hogy kifolyik a szemem a kicsi felirattól,pedig 72es 100hzes tv-n néztük....Remélem beválik,addig is köszi!
-
DarkByte
addikt
Nagynehezen összehoztam, de semmi Ha megnyomom a Subtitle gombot a távirányítón akkor kapok egy fehér áthúzott karikát a ball felső sarokban (vagyis nincs felírat).
Viszont amivel egészítsd ki az írásodat szerintem: az xsub fájlt nem csinálja meg, ha a bitképek valamelyike is túllépi a PAL vagy NTSC felbontást, szóval addig kell állítgatni a betűtípust (sortörés, betűméret), amíg mindegyik bele nem fér ebbe a méretbe (ja és mellesleg elvileg a TV-n csak a referencia vonalon belülre eső felíratok fognak látszani, a többi a képernyőn kívülre esik). Mindenesetre azért köszi. Firmware frissítés lesz hamarosan. -
Ra3
őstag
ezt én is kipróbálom, a millenium-on nagyon kicsik a betűk és az ő ű helyett vízszintes vonalat rak...
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
DarkByte
addikt
Szia! Hamarosan kipróbálom amit írtál. Az én szüleimnek egy Gericomm Belaggio AD-2020-a van (DivX logós), még a ''tesós'' áruház polcairól emeltük le egyik karácsony alkalmából. Tervezgetem hogy bátor leszek és felrakom rá a buherált firmware-t (egy rakás dolgot javítana), mert jobbak lennének a felíratok is, de a .divx fájlokat most is olvassa (kivéve DivX6 menük), kíváncsi leszek az ilyen bitképes felíratokat kirakja-e Átlagosan mennyivel nő a fájlméret így meg amúgy
-
sirdani
tag
Írjatok ide...
www.profitalouzlet.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Assetto Corsa EVO
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest