Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
joh, akkor még 500 hsz-en keresztül hajtogassátok, attól nem fog megváltozin, mivel már nem lehet módosítani....
és mellesleg semmi jelentőssége nincs a történet szempontjából, mondtam, h ezzel csak magyarázattal akarok szolgálni azoknak, akiok furcsállták a viselkedésem mostanában, és nem pedig egy könyvet akartam írni.
kész ennyi
mellesleg, ezt most nem kötekedésnek szánom, de én legalább használok ékezetet... az is helyesírási hibának számít egy irodalom tanárnál...
most jön a kifogás, h itt nincsenek olyanok...
de mégis beleköttök minden jelentéktelen dologba, és elterelitek a témát egy teljesen meddő és felesleges irányba
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest