- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az ha minden igaz más téma, a jelenlegi email infrastruktúra egyszerűen nem biztonságos. ha nem kérdez vissza a fogadó szerver, akkor gyakorlatilag bárkitől (bármilyen nem létező domaintől) kaphatsz emailt. ez level 1 spamszűrés. a baj ott van, hogy ezen kívül csillió szájt engedi az open relayt, tehát ha létező domainről jön a levél akkor nem tudod kiszűrni. meg hiába kérdezel vissza a feladóra, nem tudja, hogy azt a levelet nem ő küldte...
-
caprine
senior tag
Nekem rengeteg spam jön a freemail-es címemre, de én ezért használom, mindet kijelölöm a magyarokat átnézem a többi viszont kuka. Elég sok volt viszont benne 2007-ben a valamilyen angol név @freemail.hu- szemét, ebből gondolom, elég sokat beregisztráltak.
A feltörésre egy példa, tavalyi eset. Egy rövid jelszót használtam sokáig az első LCD monitorom márkáját a neovo-t. Rövid, és mivel létező bár kevésbé ismert márkanév meg volt az esélye a feltörésre. Egyik nap ahogy nyálazom át a leveleket látom hogy kaptam egy levelet amit erről a freemail-es címről küldtem saját magamnak, de erre emlékeznék. Tartalma csak egy szimpla smiley volt de tanulságnak megfelelt, rögtön jelszócsere.
-
Hujikolp
őstag
véletlenül a barátod nemvolt tagja a hunclicker.why.hu fórum tagjai között? mert ott volt egy adatlopás, ahol a jelszavakat megszereték, lehet h az övét is, ha regizett ott.
-
Charybdis
csendes tag
Meg is érdemli a freemail hogy feltörjék, rohadt egyszerűen meg lehetne oldani szerintem, de javítsatok ki ha tévedek:
1. Https login (kötelező legyen)
2. captcha (azaz véletlenszerűen generált kép, amiken látható betűket, számokat be kell ütni a loginhoz), de ez nem is muszáj, csak extra védelem
3. A rendszer figyelje, hogy hányszor próbálkoznak egy user name-nél, és tiltson le egy időre 5 próba után
Egyébként meg lehet használni olyan progit, ami mindenhova más jelszót generál, aztán ha visszamész az oldalra, akkor gombnyomásra kitölti az adott formot, jelszóstul login nevestül. Persze ahhoz hogy ilyet használj rendben kell hogy legyen az egész géped biztonsága, ami sok embernek már eleve nem teljesül.
A brute force módszer minden freemail biztonsági szintű loginnál működik. -
knajf
senior tag
[ON]Csak a freemailen működik a brute-force, és precedens részemről csak 1× volt hogy törtem akkor csak bosszúból -jogos-[/OFF]
höhöakinek kell gmail invite szóljon
-
dr42
tag
en a nyar elejen megvaltoztattam freemail jelszavamat, es sikerult 2x elutnom az ujat. ergo megvaltozott valami olyanra, amirol fogalmam sem volt, csak a betukre kb. irtam a freemailnak, hogy segitsenek. kedvesek aranyosak voltak, de nem adhattak meg a jelszot. mivel tudtuk h kb milyen betuk vannak benne, telneten keresztul egy linuxscript segitsegevel 10 perc alatt vegigneztuk a varoaciokat, es meg is volt a pass. na es a vicc most jon. kb 2 honappal kesobb, a masik cimemre, ahonnan kertem a segitseget, jott egy mail a freemailtol, amiben leirtak a jelszavamat
igaz mar a megvaltoztatottat, de vmi miatt megis akartak segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tegnap nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan fogok írni. De az élet ilyen. Mindenekelőtt...
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest