Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Nekem rengeteg spam jön a freemail-es címemre, de én ezért használom, mindet kijelölöm a magyarokat átnézem a többi viszont kuka. Elég sok volt viszont benne 2007-ben a valamilyen angol név @freemail.hu- szemét, ebből gondolom, elég sokat beregisztráltak.
A feltörésre egy példa, tavalyi eset. Egy rövid jelszót használtam sokáig az első LCD monitorom márkáját a neovo-t. Rövid, és mivel létező bár kevésbé ismert márkanév meg volt az esélye a feltörésre. Egyik nap ahogy nyálazom át a leveleket látom hogy kaptam egy levelet amit erről a freemail-es címről küldtem saját magamnak, de erre emlékeznék. Tartalma csak egy szimpla smiley volt de tanulságnak megfelelt, rögtön jelszócsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest