Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immortal89
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok,hogy vajon lesz-e F1 2008 PC-re? Úgy tudom, a Sony-nak lejárt az 5 éves licence.
-
Amcir
újonc
Valaki nem tudja hogy szerezhetek egy f1-es játékot most pc-re.
-
jotek84
újonc
Én amiga 600-on tolom a Microprose forma 1-et egy erre a célra átalakított kormánnyal és pedállal, de megvan még a Grand prix circuit és gyéb commodore finomságok is(atari gp,pitstop, stb....
-
-Mike-
addikt
ezt az mmg demo-t jónak mondják, én még nem próbáltam, de amivel nyomjuk a fun-okat és tetszik mindenkinek az az isi bmw sauber. reális, tc nélkül is nagyon szépen és gyorsan lehet vele menni;) a többi szerintem kuka. szerk: fsone, ctdp, amivel még nyomják, azokkal nincs tapasztalatom
-
snecy
senior tag
-
-Mike-
addikt
-
snecy
senior tag
válasz
csatahajós #57 üzenetére
-
csatahajós
senior tag
Nagyszerű cikk, magam is hasonló rajongó vagyok és jópár címet kipróbáltam a felsoroltak közül. Az rFactort nagggyon ajánlom, az xtreme Racers 2006-tal tolom most, elképesztően jó fizika, hangzás, grafika, minden együtt van, csak egy kormáyn kell hozzá és tényléeg elképesztő. A 2007-es modok pedig még ígéretesebbnek tűnnek az rFactorhoz.
-
Kephamos
addikt
Jó írás, azonban kihagytad az egyik nagy ászt, mégpedig a Grand Prix Legends című remeket.
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #52 üzenetére
Ez melyik mod pontosan, és honnan lehet beszerezni?
-
Motion_Blur
félisten
Replay? Esetleg egy telemetria? Ugye nem gondoltad komolyan, hogy ezt valaki is elhiszi neked
más: ha van valakinek rFacctorban a török pályára setup (F1 2007), azt szívesen fogadnámsaját beállításokkal eddíg olyan 60 kört mentem, legjobb időm 1:28.357 (TC, clutch, stab ON)
-
C-64-re is volt egy jó kis F1 manager, Ivan Venturi írta; választhattál pilótát (az akkori ászokat nem), építhettél motort vagy megvehettél egy készet, kasztnit választhattál, szárnyakat, színt és a végén eldönthetted, milyen arányban osztod meg a maradék pénzt a pilóta és a szerelők között. Nagyon nem volt mindegy, hogy pl. a szerelők mennyit kaptak, tapasztalatból mondom...
1 bajnoki év egy nap volt, ha reggel 8-kor elkezdted... Az időmérőn kellett csak helytállni (Monaco nagyon rossz volt), a versenyeket a számítógép magától elrendezte a pilótának adott pénz, a kocsi képességei és a rajtnál beállított agresszivitás függvényében. Hihetetlen volt. -
Yaye
őstag
Bezony így
És belső nézetből is roppant részletgazdag vala: [link]
[link]
Ezzel a cuccal én is nyomtam anno! A célegyenest mutatta oldalról, és baziidegesítő vernyogással húztak el a kocsik jobbról balra, kb 5 másodperc alatt szimulált egy kört, és mindig lehetett izgulni hogy megvannak-e még a járgányok. És mikor átrepesztés helyett alul lassan pöfögött be a boxba akkor anyáztamSajnos egy idő után minden paramétert maxra lehetett nyomni és onnantól nem volt értelem folytatni. Csomó másodvonalbeli pilótából csináltam top bajnokot (Teo Fabi, meg ilyenek
)
Másik cockpit view spectrum F1, OMG!: [link]
[Szerkesztve] -
Daffy
őstag
Azt azert megneznem
Rfactorral tavaly csinaltunk egy 4 oras versenyt es dekoncentraltsag meg popsifajas miatt a banda fele osszetorte az autot.
Szal ezt a 3000 kort egy kicsit gondold at,foleg hogy a masodik meg 0,3 mp-vel volt mogotted.Gyakorlatilag full ugyanazt a teljesitmenyt kellett volna nyomnotok vegig.
En 2 embert ismerek aki ezt megcsinalja F1 szimulatoron,de max par korig.Ingy es Juan.Senki mas. -
Brumi˘
addikt
Jó írás!
Nálam a 99-02 challange a favorit. (hockenheimen 3000 kör egyhuzamba lanon, az volt a durva, 3. helyezett 64kör hátrányba volt, de a 2.-at csak 0,3mp-el előztem meg.
)
-
Restart®
tag
Gratulálok a cikkhez, jó lett! Én nem nagyon játszottam f1-s játékokkal, csak a GP Circuital. De az akkor az álmaim játéka volt
Ezenkívül a GP Circuit Cyclest is ismertem. De a gonosz unkoabátyó elvitte a gépet
Mondjuk hozott egy jobbat helyette, de attól még a sok játék és a windows 3.1-s... Azóta haragszom rá.
-
Eagle16
addikt
Az rFactor-t mindenképp próbáld majd ki, nagyon jó játék.
Jó lett az írás, gratulálok -
Brumi
senior tag
Enterprise-on valóban volt egy Race Ace nevű F1-játék, de volt egy Nigel Mansell-es is. Egy örökkévalóság volt kivárni, míg a kazettáról betölt. Az első F1-es PC-s játékokkal anno én is elég sokat játszottam, de mindig McLarennel mentem, mert az volt a leggyorsabb...
A Race Ace volt az első játék ami megvolt nekem, mert azt géppel együtt vették meg a szüleim Karácsonyra 1988-ban, ha jól emlékszem.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
NA ne, ez mostkomoj tenyegl igy nezett ki??? ez volt az f1gp.exe? TeJoEg!!!:- )))
Amugy az en emlekeimbol mitha remlene egy ZXspetrumos f1 managfer szimulator , Te dontotted el hogy mijjen gumivla mennyi benzinnel mennyenk ki, mikor legyena csere, ES neked ekelet a gumikat lecserelni+tankolni:- )
Enterprise-rol is mintha remlene egy f1-es jatek /vagy arra hazajzo/ mod: Race Ace?:- )
Meg Comodorrol is, amikor ugy tudtal elozni, hogy jott egy 3dik auto is:- )
udv
neduddki
p.s. most akkor tuloreg vagyok???:- )))
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
O, hulye vagyok, ezek tenyleg Third Person Racerek voltak
Bar az persze igaz, hogy ez sokat nem valtoztat a lenyegen, ugyanaz a kamu-3D mind a ketto, gyak. ha nem rajzolna ki a sajat versenyautot, akkor mar cockpit lenne.
Egyebkent C-16-ra volt vmi hasonloan regi autoversenyzos jatek, ami tenyleg cockpit volt, a Grand Prix Circuitnal a nagy kiralysag a visszapillanto volt. -
Yaye
őstag
Egy apróság: a Microprose F1GP (#1) nem licencelt semmiféle szezont, teljesen fiktív csapatok és pilóták szerepeltek benne, csak utalás szinten volt bármelyik felismerhető.
És mivel nem linkeltél képet, tessék egy szkrínsot (úristen, valóban így nézett ki?!):
szerk.: dabadab: az említett játékokban volt cockpit nézet?
Viszont a Revs-ben valóban az volt már: [link] Mit ad isten, fejlesztő: J. Crammond
[Szerkesztve] -
Daudi Baldr
tag
Csak azért néztem be, hogy ''AZ'' a játék szerepel-e elsőnek.. és jól tippeltem
-
qestion
aktív tag
válasz
Chesterfield #19 üzenetére
-
VIC20
őstag
Hohó! És a Pit Stop I-II. C-64-ről?
-
doc
nagyúr
jó cikk, grat!
a Grand Prix-vel még anno C64-en játszottam rengeteget, emlékszem annyit töltött verseny után...
mikor jönnek a Silent Hillek? -
Mákos7észta
aktív tag
ha már F1 életérzés, na ez nem semmi: [link]
Annyira éreztetni tudja milyen érzés lehet, olvasás közben majnem elkezdtem brummogninagyon jó cikk, tényleg, ajánlom, olvasd el
A cikked is tetszik, úgy látom egy cipőben járunk.. Grand Prix sorozat 2 tagja van meg, Grand Prix Circuit (mindig Ferrarival toltam, csakazért is piros alapon, és csak később jöttem rá, hogy a játékban a legsz*rabb autó volt, úgyhogy áttértem a Williamshez), Formula 1 Championship Edition, F1 2001, F1 Challenge 99-02... Ezekhez volt szerencsém, nagyon szerettem velük játszani, és sajnálom, hogy nincs egy F1 játék az utóbbi időben
Üdv.
Mákos7észta -
Vandit.
addikt
Az F1 Challenge és 2002-őt honnan tudom megszerezni?
szerk:és aGP4-et
[Szerkesztve] -
-
Sidaries
őstag
Ez a gpcga mekkora cucc volt.
Habár most csak az F1-ről volt szó, azért az Indicar is megérdemel egy szót. Még pár éve is elővettem. Nagyon jó és rendes szimulátor. Pedig az is van vagy 15 éves.
-
snecy
senior tag
Javítva.
Egyébként tényleg komplikált, mert van hogy installálás 7-8 lépést el kell végezni (patchok, nocd, gp4 edit stb), hogy az ember egy kész 2007-es játékot kapjon, de ha ezzel megvan, eljuthat idáig, ami egy 5 éves játéktól nem rossz.
[link] -
cousin333
addikt
Az elsővel játszottam, meg a GP3 és GP4-el. Utóbbiaknak tényleg elég horror processzorigénye van. Sajnálatos, hogy azóta nem jött ki újabb játék ebben a műfajban, mert én szeretem, ha az aktuális évad (vagy az 1-el korábbi) szerepel bennük. Tudom, hogy a GP szériát is lehet foltozgatni, meg nagyfelbontású textúrákat belerakni, de ezt a fajta buherálást elég macerásnak találtam...
A cikk szerintem is jó, egyszer azért olvasd át, mert van benne néhány elgépelés... -
Kis javítás: 2000 márciusa még az előző évezred volt. A XXI. század 2001. január elsején kezdődött.
Egyébként nagyon jó a cikk, gratulálok! -
misanthropy
csendes tag
Jó cikk, jó néhány játékot nem ismertem ezek közül.
Meddig birtokolja még a jogokat a Sony?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest