Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
ezt az mmg demo-t jónak mondják, én még nem próbáltam, de amivel nyomjuk a fun-okat és tetszik mindenkinek az az isi bmw sauber. reális, tc nélkül is nagyon szépen és gyorsan lehet vele menni;) a többi szerintem kuka. szerk: fsone, ctdp, amivel még nyomják, azokkal nincs tapasztalatom
-
-Mike-
addikt
-
csatahajós
senior tag
Nagyszerű cikk, magam is hasonló rajongó vagyok és jópár címet kipróbáltam a felsoroltak közül. Az rFactort nagggyon ajánlom, az xtreme Racers 2006-tal tolom most, elképesztően jó fizika, hangzás, grafika, minden együtt van, csak egy kormáyn kell hozzá és tényléeg elképesztő. A 2007-es modok pedig még ígéretesebbnek tűnnek az rFactorhoz.
-
Restart®
tag
Gratulálok a cikkhez, jó lett! Én nem nagyon játszottam f1-s játékokkal, csak a GP Circuital. De az akkor az álmaim játéka volt
Ezenkívül a GP Circuit Cyclest is ismertem. De a gonosz unkoabátyó elvitte a gépet
Mondjuk hozott egy jobbat helyette, de attól még a sok játék és a windows 3.1-s... Azóta haragszom rá.
-
dabadab
titán
O, hulye vagyok, ezek tenyleg Third Person Racerek voltak
Bar az persze igaz, hogy ez sokat nem valtoztat a lenyegen, ugyanaz a kamu-3D mind a ketto, gyak. ha nem rajzolna ki a sajat versenyautot, akkor mar cockpit lenne.
Egyebkent C-16-ra volt vmi hasonloan regi autoversenyzos jatek, ami tenyleg cockpit volt, a Grand Prix Circuitnal a nagy kiralysag a visszapillanto volt. -
Yaye
őstag
Egy apróság: a Microprose F1GP (#1) nem licencelt semmiféle szezont, teljesen fiktív csapatok és pilóták szerepeltek benne, csak utalás szinten volt bármelyik felismerhető.
És mivel nem linkeltél képet, tessék egy szkrínsot (úristen, valóban így nézett ki?!):
szerk.: dabadab: az említett játékokban volt cockpit nézet?
Viszont a Revs-ben valóban az volt már: [link] Mit ad isten, fejlesztő: J. Crammond
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
ha már F1 életérzés, na ez nem semmi: [link]
Annyira éreztetni tudja milyen érzés lehet, olvasás közben majnem elkezdtem brummogninagyon jó cikk, tényleg, ajánlom, olvasd el
A cikked is tetszik, úgy látom egy cipőben járunk.. Grand Prix sorozat 2 tagja van meg, Grand Prix Circuit (mindig Ferrarival toltam, csakazért is piros alapon, és csak később jöttem rá, hogy a játékban a legsz*rabb autó volt, úgyhogy áttértem a Williamshez), Formula 1 Championship Edition, F1 2001, F1 Challenge 99-02... Ezekhez volt szerencsém, nagyon szerettem velük játszani, és sajnálom, hogy nincs egy F1 játék az utóbbi időben
Üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest