Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, olcsó a számlaveteés... csak pl nekem késedelmi kamatot számoltak fel a számlavezetési díjra... pedig végig volt pénz a számlán, csak ők késöbb vonták le valamiért. (ok, valami 5Ft volt asszem, de akkor is... ha ilyeneket hibáznak, akkor mi minden lehet még ott???)
A másik esetem: neten akartam vásárolni a bankkártyámmal. Visa Electron, amivel természetesen nem lehetett volna. Bepötyögtem a kártya számát, majd kérte a CVC kódot... hát én találtam rajta mégegy számsort, odaírtam. Persze elutasították
Aztán jött a meglepi a következő havi számlakivonaton: levontak párszáz forintot a netes vásárlás miatt! (mégis hogyan, ha nem is stimmelt a CVC kód???)
A harmadik. Volt lekötött betétem náluk. Ismétlődő lekötés, az egyik forduló után egy nappal mentem be megszüntetni, és egyben fel is vettem volna kicsit felkerekítve a folyószámlámról. Erre úgy fizettek ki, hogy készpénzfelvételi díj a megszüntetett lekötés összegére + készpénzfelvételi díj a maradék párezerre, amivel a folyószámláról kiegészítették. (ahelyett, hogy a lekötés megszüntetésekor ''ingyen'' átkerül a folyószámlára, és onnan adja ki a pénzt, egyszeri kp felvételi díjjal... így a duplájába került majdnem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán jött a meglepi a következő havi számlakivonaton: levontak párszáz forintot a netes vásárlás miatt! (mégis hogyan, ha nem is stimmelt a CVC kód???)