Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
OTP-s, meg KH-s vagyok. Mindkettőnél van mobil- és ebankom is, mert kell.
Bankban, akkor jártam utoljára (nyáron, repjegy, meg szállásfoglalás céljából), mikor kellett nagyobb tételeket utalnom OTP-ről, és az ebankjuk nagyobb tételt csak mobil aláírással enged, nekem meg az még nem volt. (hála égnek szomszédasszony ott dolgozik, így bementem, magához intett (épp kevesen voltak, azok is ügyintézőnél), én elmondtam mi bajom, kért egy szlaszámot, átállította és ott, az ő gépén kipróbáltam, hogy minden oké-e, az volt.
Az ebankjuk jó, egyszerű, DE hétfőn 1400ig nagyon lassú tud lenni a sok kapcsolat miatt (ez még belefér, de néha morgolódok miatta. A bankon belüli átutalást (saját fizum) a céges szláról elküldés után azonnal teljesítik (mire átjelentkezem a saját ebankomba, addigra ott van). Anno mikor még nem volt ebank, az átutalást mindig megcsinálták, ha sürgős volt, csak a sort kellett kivárnom, ha nem volt sürgős, ment az érkeztetőbe... Nekem a tapasztalataim jók velük. Faternak volt egy kis afférja velük (a 1988ban felvett lakáshitel ki lett fizetve és két évre rá jött egy levél, hogy tartozás van (néhány ezer ft), akkor az ügyintézés f@sz volt ezért ő minden otp számláját megszüntette.
A KH ebankja is jó, viszont mivel chipkártyás, ezért 1-1,5 hét után használható csak. Amit nem szeretek benne, az az, hogy az egyenlegértesítőt nem időben küldik, tegnap például reggel 7-8 helyett csak estére ért a mobilomra.
Összességében velük sincs bajom. ÚH lekopogom, mind a két bankommal szerencsés vagyok.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest