Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
OTP-s, meg KH-s vagyok. Mindkettőnél van mobil- és ebankom is, mert kell.
Bankban, akkor jártam utoljára (nyáron, repjegy, meg szállásfoglalás céljából), mikor kellett nagyobb tételeket utalnom OTP-ről, és az ebankjuk nagyobb tételt csak mobil aláírással enged, nekem meg az még nem volt. (hála égnek szomszédasszony ott dolgozik, így bementem, magához intett (épp kevesen voltak, azok is ügyintézőnél), én elmondtam mi bajom, kért egy szlaszámot, átállította és ott, az ő gépén kipróbáltam, hogy minden oké-e, az volt.
Az ebankjuk jó, egyszerű, DE hétfőn 1400ig nagyon lassú tud lenni a sok kapcsolat miatt (ez még belefér, de néha morgolódok miatta. A bankon belüli átutalást (saját fizum) a céges szláról elküldés után azonnal teljesítik (mire átjelentkezem a saját ebankomba, addigra ott van). Anno mikor még nem volt ebank, az átutalást mindig megcsinálták, ha sürgős volt, csak a sort kellett kivárnom, ha nem volt sürgős, ment az érkeztetőbe... Nekem a tapasztalataim jók velük. Faternak volt egy kis afférja velük (a 1988ban felvett lakáshitel ki lett fizetve és két évre rá jött egy levél, hogy tartozás van (néhány ezer ft), akkor az ügyintézés f@sz volt ezért ő minden otp számláját megszüntette.
A KH ebankja is jó, viszont mivel chipkártyás, ezért 1-1,5 hét után használható csak. Amit nem szeretek benne, az az, hogy az egyenlegértesítőt nem időben küldik, tegnap például reggel 7-8 helyett csak estére ért a mobilomra.
Összességében velük sincs bajom. ÚH lekopogom, mind a két bankommal szerencsés vagyok.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest