Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
Ha van 200k lekötött betéted miért nem igényelsz betétőrző folyószámlahitelt?
Ebben az esetben nem jövedelem alapján kapsz hitelkeretet hanem a banki betéted lesz a biztosíték.A betéted ugyan úgy le lesz kötve, kamatozik neked, annyi megkötés van hogy nem nyúlhatsz hozzá, csak akkor ha megszűnteted a hitelkereted.
-
Motyi
senior tag
Szia!
A Rébuszos diákbér nem igazán megfelelő hitelkeret igényléshez.Mivel nem egy állandó bejelentett munkaviszonyod van hanem diákmunkád.Ez nem fix jövedelem még akkor sem ha 1 éve folyamatosan kapod.Az a baj, hogy bankonként változik a megítésése, de még bankon belül is hol elfogadják hol nem.Ez történt nálad is, épp úgy döntöttek nem vagy hitelképes.

-
Most meséljem el neked, hogy az erste nekem nyár elején küldött egy szép nagy összegről szóló ajánlatot, hogy adnának nekem ekkora kerettel hitelkártyát. Megkérdeztem, hogy látja-e a számlaegyenlegemet, azt mondta, igen. Mondom akkor mia rossebnek ajánlgat nekem hitelkártyát?
Majd ugyanez a banda augusztusban pont a negyedéről szóló ugyanilyen ajánlattal keresett meg. Mitől lettem feketeseggű... -
-
tildy
nagyúr
Tévedtem, raiffeisen is f*s.
Most kaptam egy levelet, melyben elutasítottáka folyószámlahitel igénylésem (50E ftos keretet igényeltem, ez olyan, mint egy A-hitel)
''bankunk a hiteligenylest azert volt kenytelen elutasitani , mert az igenyleshez csatolt okiratok es atz abban foglalt (penzugyi , eletkorulmenyekre, munkaviszonyra vonatkozo) adatok egyuttes figyelembevetelevel megallapitottik , hogy a hitelbiralati szabalyainknak megfelelo, biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato
''
A jó édes ...-t!!! Basszus anyám havi 70 nettóra kap máshol folyószámlahitelt 50E ftig, én meg 120ra semmit? biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato??? Baszki, mikor fél éve felhívtatok, ugyanennyi fizum volt, akkor biztosítható volt???? Vagy az a baj, hogy Rébuszos diákmunkabérem van, és már több mint egy éve rendszeres jövedelem érkezik a számlámra??? (akkor váltottam otpről).
Iszonyat mérges vagyok, és ezek utén mindenkit le fogok beszélnia Raiffeisenről!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- ROG ALLY X RC72LA-NH007W (Használt)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 12.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest