Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Én azt tanultam az egészségügyi oktatáson, hogy az ember nem tudja lenyelni a nyelvét. Az írás egyébként nagyszerű lett véleményem szerint. Sikerült közelebb kerülnöm ahhoz, hogy egy ilyen beteg helyzetébe képzeljem magam.
Sajnálatos módon nekem a munkámhoz tartozik, hogy villogó fényekkel, változó intenzitású stroboszkóphatás mellett kell dolgoznom és van, hogy 24-40 órát is ébren vagyok. Fogalmam sincs, hogy mit mutatna egy EEG vizsgálat, de az is biztos, hogy a folyamatos alváshiány a szívemet is jelentősen megterheli. Gondolom a többi szervemnek se tehet túl jót ez a munka. Kérdéses még számomra, hogy a folyamatos terhelés egyszer kiválthatja-e nálam is az epilepsziát, vagy ha nem jött eddig ki, ezek után se jöhet. Azt is kérdezhetném, hogy a folyamatos alváselvonásos teszt elvégzése okozhat-e epilepsziát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest