Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
VaniliásRönk #202 üzenetére
En a magam reszerol csak arra szerettem volna felhivni a figyelmet, hogy az az erkolcsi magaslat, amirol egyesek kinyilatkoztatasokat tesznek, nem tul stabil. Sot, akar az is elkepzelheto, hogy egyaltalan nem letezik.
Arra meg kulon kivancsi lennek, hogy ha az itt nagy arccal nyilatkozokat felanalfabetan beraknak valami lepukkant szabolcsi faluba, akkor hanyan tudnak magukat kivakarni a szarbol - mer nekem ugy tunik, hogy azok szidjak leginkabb a ciganyokat, akik maguk sem jutnak igazan feljebb a tarsadalomi rangletran.
Elnezest, ha egy kicsit serton nyilatkoztam egy csoportrol, de azt hiszem, masok joval durvabb megszolalasokat produkaltak. -
nguru
tag
válasz
VaniliásRönk #180 üzenetére
De a legnagyobb bibi itthon, hogy te mint adófizető magyar állampolgár- utolsó vagy a sorban!
kb 1 éve kezembe került egy Magyarigazolvány....Nem semmi!: 90%-os vasúti kedvezmény, ingyen felsőoktatás, egészségügy, stb. Azon gondolkodtam, hogy megyek politikai menedékjogot kérni a Román nagykövetségre....
[Szerkesztve]
Aktív témák
lo Az olaszliszkai gyilkosság ismét beszédtémává tette a magyarországi cigányságot. Persze...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest