- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A matricázás nem rongál? Ha a szakember ismerős az autómosóban le tudja szedni (azt írta, jól ragadó, darabokra szakadó matrica), akkor megúszom 8-10 rugóból, ha közben a ragasztó nem szedi szét a festést. Ha nem jön le ennyiből és újra kell fényezni az elemet, az 60-100 rugó.
A rendőrség nem olvas ilyet. Viszont ha az én autómon találok ilyen matricát, akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek és megmondom a rendőröknek, hogy ki dicsekedett és melyik fórumon ilyennel. A rendőrök szereznek bírósági végzést, a ph! kiadja a postolást végző gép ip címét, a szolgálató meg az előfizető adatait. Én bíróságon kiperelem az előfizetőből a költségeimet, ezután az előfizető, ha nem ő volt, majd leveri az illetékesen.
Most, amit írt, abban valóban nincs konkrét bűntett és károsult. Ez csak sima fenyegetés, ami valószínűleg nem elég egy rendőrségi megmozduláshoz. De ha felmatricázza az autómat, akkor lesz konkrét kár, konkrét cselekmény (szerintem nem bűncselekmény, mert ptk-ba ütközik a dolog, nem btk-ba) és akkor a rendőrök majd mozdulnak. Ő meg magyarázkodhat, hogy bár előre leírta, hogy milyen módszerrel szokott kárt okozni, ezt most mégsem ő tette.
A másik, számára rosszabb eset, hogy valami bőrnyakú a8-asát matricázza fel, és az illető megtalálja. Na ott nem lesz bizonyítási eljárás meg nem lesz olyan, hogy a vádlott előadhatja a védekezését, hanem taknyon csúszás lesz arccal hárítva a murvát.
Azt sem szoktam érteni, ha az emberek hülyék. Azt meg pláne nem, ha nagydobra verik és publikus fórumon dicsekednek vele.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest