Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Gratulálok a cikkhez, de az alábbi idézeten szétrözhögtem az agyamat
Visszatérve a doboz tartalmára, valahogy utólag lett belecsúsztatva egy házilag írt lemez, nyomtatott címkével felragasztva, amin Windwos Vista meghajtó programok vannak. Legalább ennyit adtak, persze erre még nincs szükség.
256 mega memóriára társaságába vistát telepíteni?
Maga a gép ennyi pénzért nagyon jó vétel, én csak egy kis rammal egészíteném ki, mert 256mega mellett én idegbajt kapnék még xp-vel is -
Akheron
senior tag
Én sem szedtem még szét az enyémet. Terveztem, de mindeddig lusta voltam.
Holnap talán sort kerítek rá, ha eszembe jut.
Neked nem tűnt fel esetleg, hogy lecsukott képernyővel való mozgatáskor narancssárgán kezd világítani a HDD LED? Ha tapasztaltál ilyet, az elvileg azt jelentené, hogy van benne érzékelő. -
pmikloska
aktív tag
Hát... bánom, hogy nem kaptam le az alján a hdd borítást. Akartam, de elfelejtettem.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Nem a címben szereplő típusról írtam, hanem az enyémről.
Mindenképpen kell lennie benne; mindennapi használat során is tapasztalom a működését/meglétét. Szólni viszont nem szól, mikor működésbe lép, bár lehet, hogy be lehet állítani...
(Kimaradt nálad egy ''nem'' szócska a ''csak'' elől.)
-
karib
addikt
Meg lennék lepve, ha tényleg lenne benne gyorsulásérzékelő és csak a HDD körüli gumi/szivacs bakokat jelölik ilyen díszes néven. Ha meg benne van, akkor ez valami nagyon maradék, összelapátolt készlet lehet - ami önmagában még nem baj.
Általában van hozzá egy utility, ami szól, ha működésbe lépett a gyorsulásérzékelő (a riasztás persze kikapcsolható). -
Akheron
senior tag
Működik is rendesen, hál istennek.
Ha lecsukom a képernyőt, és felkapom a gépet, nyomban parkolóállásba helyezi a meghajtót; ekkor a HDD LED sárga színnel világít. Egyszer próbáltam szabadesést imitálni nyitott képernyővel - akkor is azonnal reagált. Bár gondolom nem tesz kifejezetten jót a meghajtónak, amikor parkolóba csapja a fejeket.
(Van ehhez a szolgáltatáshoz külön illesztőprogram is, de nem tudom, hogy ez vezérli-e a működését, vagy csak a segédprogram működéséhez kell, és a védelem teljesen hardveres...) -
Peter M
tag
Mobile Data Protection 3d a gyorsulas erzekelos, HPQ-NCxxxx k be is ilyen van...
-
elit_hun
őstag
nem rossz 100K-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest