Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Én sem szedtem még szét az enyémet. Terveztem, de mindeddig lusta voltam.
Holnap talán sort kerítek rá, ha eszembe jut.
Neked nem tűnt fel esetleg, hogy lecsukott képernyővel való mozgatáskor narancssárgán kezd világítani a HDD LED? Ha tapasztaltál ilyet, az elvileg azt jelentené, hogy van benne érzékelő. -
Akheron
senior tag
Nem a címben szereplő típusról írtam, hanem az enyémről.
Mindenképpen kell lennie benne; mindennapi használat során is tapasztalom a működését/meglétét. Szólni viszont nem szól, mikor működésbe lép, bár lehet, hogy be lehet állítani...
(Kimaradt nálad egy ''nem'' szócska a ''csak'' elől.
) -
Akheron
senior tag
Működik is rendesen, hál istennek.
Ha lecsukom a képernyőt, és felkapom a gépet, nyomban parkolóállásba helyezi a meghajtót; ekkor a HDD LED sárga színnel világít. Egyszer próbáltam szabadesést imitálni nyitott képernyővel - akkor is azonnal reagált. Bár gondolom nem tesz kifejezetten jót a meghajtónak, amikor parkolóba csapja a fejeket.
(Van ehhez a szolgáltatáshoz külön illesztőprogram is, de nem tudom, hogy ez vezérli-e a működését, vagy csak a segédprogram működéséhez kell, és a védelem teljesen hardveres...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap talán sort kerítek rá, ha eszembe jut.