Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Matada2.3 #52 üzenetére
Annyira nem is merül gyorsan. ICS-sel csináltam egy mérést, Ginger alatt rossz volt az üzemidő, de érezhetően megnő 4.0 alatt. Szerintem ez már vállalható eredmény, persze nem vethető össze a régi Sony MP4 lejátszómmal (NW-A808), az 4 napig is elment új korában (már csak 2 napig kb), de hát ott nem is volt semmilyen rádiós antenna, meg nem volt 4"-es kijelző.
(#53) xlife11
Igen, ez az Apple "életérzés". Akit egyszer megragad... Nekem mondjuk ilyen szempontból szerencsém van, én az összes mai rendszert el tudnám képzelni tartós használatra, szerintem manapság nincs "használhatatlan". Igaz, jelenleg az én szempontjaim szerint a droid felel meg nekem a legjobban, de persze ez változhat. -
kolosanyi
veterán
Hát az tény, hogy az átlag telefon kifejezetten f*sul szól. Nálam jó ideje szempont a hangzás, ha telefont veszek, így rendre olyan készülékeket birtokoltam, amik kiváltották hangzás tekintetében az azelőtti portable playerem. Nem véletlenül vettem most se Nexus S-t, hiszen az tényleg alkalmas erre, pedig az árából vehettem volna mást is, akár kétmagos csodát is (igaz azt valószínűleg használtan). Viszont sokkal inkább döntő tényező számomra a hangminőség, mint az, hogy hány kihasználatlan processzormag van a specifikációs listán, vagy az, hogy full HD-ban vesz-e fel ugyanolyan rossz (tipikusan mobilos) minőségű videót (persze azért a kamera is fontos, hisz ha meg akarok örökíteni egy pillanatot, akkor valószínűleg nincs nálam a fényképező, így elvárom, hogy elfogadható szintet hozzon a telefon, de csodákat nem várok).
Viszont azért az árért tényleg megérte, annyiért még lehet én is beruháztam volna egyre, kipróbálni, hogy milyen az iOS. Most már mindegy, mert egy jó másfél évig nem akarok mobil eszközt venni.
-
kolosanyi
veterán
válasz Matada2.3 #48 üzenetére
Persze, igény van rá, hisz még mindig sokat adnak el belőle (sőt a Samsung hasonló megoldása is meglepően népszerű, pedig jómagam bukást jósoltam volna neki). Elfogadom, hogy másnak hasonló feladatokra más szempontok alapján egy ilyen kütyü felel meg, nem egy okostelefon. Attól, hogy én az ellenkezőjét vallom, saját magamnak nem vennék ilyet, még látom a létjogosultságát. Viszont szerintem akkor gondolnám ezt újra, ha mondjuk ez a termékvonal kapna egy 3G modult, így mobilnettel felszerelve mindent tudna, amit a telefonos változat, csak épp telefonálni meg sms-t írni nem lehetne, de arra meg ott lenne egy alap "buta", ami bírja egy hétig. Na úgy viszont mindjárt más a helyzet...
-
kolosanyi
veterán
Ez erősen használatfüggő. A Nexus S-sem most 56%-on van 22 óra használat után. Ezzel még nap végéig ellesz. Elég lightos használat volt, 35 perc GPS használat (kedvenc 7,5 km-es útvonalam a helyi dombokban, épp futáshoz ideális idő volt ), mellé persze zene is. Ezen felül kb még fél óra zenehallgatás, kb 20 perc netezés, 3 telefonhívás. Ennyi volt az össz használat, így elég jól bírja. (Azt hozzáteszem, hogy ilyenkor kikapcsolok mindent, se GPS, se wifi, se adatkapcsolat, se semmi.) Viszont ha játszok rajta, akkor az 3,5-4 óra, ez igaz minden erőforrásigényes feladatra. Sajnos a kijelző a legnagyobb fogyasztó még mindig, az pedig ennyire eszi meg az akksit.
Viszont számomra azért felesleges egy külön kütyü ilyen célokra, mert pont az az értelme az okostelefonnak, hogy nem kell egy telefon, egy PMP, egy PDA, egy PNA, ki tudja még mi a zsebedbe, elég egy készülék.
-
kolosanyi
veterán
Nexus S-en alapjában véve akad, de hála a droid remek RAM kezelésének, ha nem üríted ki egy task killerrel játék elindítása előtt, akkor bizony röcögni fog. A grafika nem rossz, de nincs összehasonlítási alapom, nincs iCuccom.
Nem rossz cikk, viszont én a külön lejátszónak nem sok értelmét használom ha van egy jó telefonja az embernek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest