- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Hát az tény, hogy az átlag telefon kifejezetten f*sul szól. Nálam jó ideje szempont a hangzás, ha telefont veszek, így rendre olyan készülékeket birtokoltam, amik kiváltották hangzás tekintetében az azelőtti portable playerem. Nem véletlenül vettem most se Nexus S-t, hiszen az tényleg alkalmas erre, pedig az árából vehettem volna mást is, akár kétmagos csodát is (igaz azt valószínűleg használtan). Viszont sokkal inkább döntő tényező számomra a hangminőség, mint az, hogy hány kihasználatlan processzormag van a specifikációs listán, vagy az, hogy full HD-ban vesz-e fel ugyanolyan rossz (tipikusan mobilos) minőségű videót (persze azért a kamera is fontos, hisz ha meg akarok örökíteni egy pillanatot, akkor valószínűleg nincs nálam a fényképező, így elvárom, hogy elfogadható szintet hozzon a telefon, de csodákat nem várok).
Viszont azért az árért tényleg megérte, annyiért még lehet én is beruháztam volna egyre, kipróbálni, hogy milyen az iOS. Most már mindegy, mert egy jó másfél évig nem akarok mobil eszközt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest