Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Komoly...
Életemben először találkozom ezzel a problémával.
És még mindig nem értem, hogy okozhat ez valakinek akkora gondot, hogy 2 oldalon keresztül vita tárgyát képezze.
Egyéb mail kliens sem képes rá droid alatt?! -
vicze
félisten
válasz
Parallaxis
üzenetére
Igen rosszul írtam elnézést, Android alatt létrehozni nem tudsz, tehát a levél sehogy se lesz HTML formázott, ezért nem tudsz képet vagy más beszúrni. Megnézni meg tudod.
Igen most már értem. Csak szerintem rossz funkcionalitás hiányáról vitatkozunk. Végső soron amit te hiányolsz(és én is mocskosul) az a HTML mail létrehozása. 2014 azért elég gáz, hogy nem tud létrehozni se, főleg egy tableten pl.
Keresgéltem és azt senki nem tudja megmondani, hogy mi a halálért nem tudja semmilyen app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Windows 11
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Életemben először találkozom ezzel a problémával.
És még mindig nem értem, hogy okozhat ez valakinek akkora gondot, hogy 2 oldalon keresztül vita tárgyát képezze.