Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Mondjuk ha én nem tudnék bluetooth-on fájlokat küldeni, nagyjából megbolondulnék, heti rendszerességgel használom. Nyilván ha nem lehetne akkor sem nyivákolnék, hanem megoldanám másként, aztán egy idő után megszoknám, mindenesetre nekem jó hogy van.
A html vágólap meg nekem is tetszik, bár nyilván ez sem kardinális kérdés, de szoktam használni.

Ezeknek a dolgoknak a hiánya olyanok mint a dalban: "Ha nem tudom nem fáj,..."

-
Parallaxis
addikt
Csak facebookozáshoz vettem a Nexus5-t!!!
Nem volt véletlen a smiley a mondatom végén

bár mint láthatod eddig a te általad felvetett problémával senki nem találkozott még.
Dehogynem, csak akinek felmerült, hogy sokat szerkeszt szöveget, vagy esetleg zenélni akar a mobil eszközével, az elve nem Androidot választ a korlátai miatt, hanem iOS-t.
Amíg Tamagochizni kell, addig nagyon nyílt és szabad rendszer az Android, végletekig testre lehet szabni és jól ellehet vele vacakolni, de ha picit is felmerül, hogy nem csak tartalom fogyasztásra szeretné valaki használni, hanem esetleg elő is szeretne valami tartalmat állítani vele, akkor megáll a tudomány, vagy csak nehézségek árán lehet megoldani. Ezen a téren az iOS és a rá írt alkalmazások mindig is jóval előrébb tartottak.
-
Parallaxis
addikt
Komoly...
Életemben először találkozom ezzel a problémával.Ha csak Twitter-Facebook-Browser hármas lenne az amit használok mobil eszközön, akkor nekem sem tűnt volna fel

De nem egyszer kell PDF-ből, adott webes felületről szöveget, képet átemelnem egy doksiba, levélbe és értelemszerűen nem árt, ha nem kell elölről megszerkeszteni, hanem megtartja a formázásokat.
Egyéb mail kliens sem képes rá droid alatt?!
Az alapprobléma az, hogy a droidos clipboard kőbuta ehhez a feladathoz.
HTML levél készítéséhez meg tudtommal nincs kliens droidra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő