- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Aktív témák
-
csixy
addikt
Nem tudom, hogy jól csináltam-e?
Git clone-oztam a Mahtab repót és lett egy padavan-ng mappám. A benne lévő common.tar.xz fájlt kicsomagoltam a /home/akarki mappába és lett egy common mappám, amit átneveztem Prometheus_Mahtab mappának és ebbe belemásoltam a padavan-ng mappát. Beléptem a Prometheus_Mahtab mappába és kiadtam a
chmod +x start.sh parancsot , majd indítottam a scriptet. Töröltem a router configot. Uopdateltem a scripteket rükverzben , először a patch-ot , aztán az intabil, , majd a stable scripteket. , aztán updateltem a forrásokat és már buildelődik a toolchain!!!
Halvány Fingom nem volt róla , hogy hogy kell csinálni, ilyenkor mekkpróbálok analógiákban törni a fejem.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest