- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Azért ez egy "picit" ki van sarkítva. Teljesen embertípus függő. Vannak olyan emberek, akik szeretnek mindenbe belefogni, minden érdekli őket, mindennel kell foglalkozniuk, pörögnek, intézkednek, cselekednek. Ezek a munkák sajnos többségében nem járnak automatikusan együtt jó fizetéssel.
Mondok egy példát. Van olyan multicég, ahol pl. én a jelenlegi fizetésem 2-3x-osát is megkaphatnám, ráadásul még hívtak is, de nem mentem. Miért? Mert tudom, hogy az a cég és kiemelten az a terület unalmas, egysíkú, adminisztratív, kb. látszattevékenységet végez. Lehet, hogy jó a fizu, de mit ér az ember vele, ha belefásul néhány hónap alatt? Természetesen vannak olyanok, akiknek az tökéletes, de nekem nem. Nem egyedi eset, rengetegen gondolkodnak így, hogy na, kevesebb a fizu, viszont a munka érdekes, változatos, kreatív. Simán el tudom képzelni, hogy egy olyan munkakör, amiben a cikkíró dolgozik, több, mint érdekes. Nap mint nap más kihívásokat kell leküzdenie, döntéseket hoznia, és ami talán a legfontosabb: önállóan dolgozik, saját felelősségére. Ezek rengeteg embernek döntő szempontok, a fizetés kárára is (természetesen egy bizonyos határig). Egy multinál (vagy akármelyik nagyobb cégnél) hány embernek adatik olyan lehetőség, hogy önálló döntéseket hozzon, saját programot írjon, azt bevezesse, ráadásul mindebben támogassák is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest