Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz devast #26 üzenetére

"Téged ezért valaki anyagilag/természetben kompenzált? Vagy full ingyen csináltad ?"

Kapok fizetést (még ha nagyon keveset is) és van munkahelyem, és manapság már ez sem egy utolsó dolog :D De ennyi.

Amúgy pedig nem titok, eredetileg és főleg munkaköri leírás szerint nagyon nagyon nem erre a feladatra vettek fel ide :) Ha leírnám, hogy mire is, el sem hinnétek és hülyének néznétek.

Viszont ugyanakkor még is csak ez volt a beugróm, hogy értek a számítógépekhez. Eléggé speciális helyzet a mienk: alapból csak egy egyszerű kiszolgáló tér vagyunk, Információs pulttal, színházteremmel, nyilvános gépekkel, egyebekkel. Mint egyszerű informátor kerültem ide, akinek feladata a "netkávézó" vezetése is plusz gyakorlatilag portási feladatok ellátása is, miközben pénzügyi tevékenységet is végzünk (számlák, bevételek kezelése, stb stb).

Sajnos ugyanakkor a gépek karbantartása már nem nagyon volt gördülékenyen megoldva, ezért egyre rosszabb lett a helyzet. A mindössze 1db rendszergazdánk több száz géppel harcol nap mint nap, sosem volt kapacitása a mi gépeinkre. Volt ez akkor, amikor még nem dolgoztam itt.

Az igazgatónk nem csak egy egyszerű informátort/adminisztrátort keresett, hanem olyat, aki ért is "kicsit" a dolgokhoz. Mivel nekem nincs egyetemi végzettségem, ezért fizetést sem kellett horrorisztikusat adnia, ez újabb hendikep volt.

Úgyhogy végül, a rendszergazdánkkal egyeztetve az itteni gépeket teljesen megkaptam.

De emellett egyébként van más feladatom is, ami messze túlnyúl a portási feladatkörön :) Én vagyok pl. az intézmény rendezvényfotósa is, plusz készítem a programjaink plakátjait, szórólapjait.

Egyszóval amolyan mindenes vagyok. Hülye vagyok, hogy ennyiért vállalom? Lehet, viszont szeretem csinálni mindegyik feladatomat, és ez is fontos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés