- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Téged ezért valaki anyagilag/természetben kompenzált? Vagy full ingyen csináltad ?"
Kapok fizetést (még ha nagyon keveset is) és van munkahelyem, és manapság már ez sem egy utolsó dolog
De ennyi.
Amúgy pedig nem titok, eredetileg és főleg munkaköri leírás szerint nagyon nagyon nem erre a feladatra vettek fel ide
Ha leírnám, hogy mire is, el sem hinnétek és hülyének néznétek.
Viszont ugyanakkor még is csak ez volt a beugróm, hogy értek a számítógépekhez. Eléggé speciális helyzet a mienk: alapból csak egy egyszerű kiszolgáló tér vagyunk, Információs pulttal, színházteremmel, nyilvános gépekkel, egyebekkel. Mint egyszerű informátor kerültem ide, akinek feladata a "netkávézó" vezetése is plusz gyakorlatilag portási feladatok ellátása is, miközben pénzügyi tevékenységet is végzünk (számlák, bevételek kezelése, stb stb).
Sajnos ugyanakkor a gépek karbantartása már nem nagyon volt gördülékenyen megoldva, ezért egyre rosszabb lett a helyzet. A mindössze 1db rendszergazdánk több száz géppel harcol nap mint nap, sosem volt kapacitása a mi gépeinkre. Volt ez akkor, amikor még nem dolgoztam itt.
Az igazgatónk nem csak egy egyszerű informátort/adminisztrátort keresett, hanem olyat, aki ért is "kicsit" a dolgokhoz. Mivel nekem nincs egyetemi végzettségem, ezért fizetést sem kellett horrorisztikusat adnia, ez újabb hendikep volt.
Úgyhogy végül, a rendszergazdánkkal egyeztetve az itteni gépeket teljesen megkaptam.
De emellett egyébként van más feladatom is, ami messze túlnyúl a portási feladatkörön
Én vagyok pl. az intézmény rendezvényfotósa is, plusz készítem a programjaink plakátjait, szórólapjait.
Egyszóval amolyan mindenes vagyok. Hülye vagyok, hogy ennyiért vállalom? Lehet, viszont szeretem csinálni mindegyik feladatomat, és ez is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Microsoft Edge
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest