Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FlasH-BacK #16 üzenetére
a régi ram cl5-ön ment 800 mhz-en. az új cl9-en 1333-on. ok nem teljesen összehasonlítható, de hát már így marad
valaki felvetette, hogy proci kihasználtságot nem írtam, arra nem volt mérőprogim, de annyit tudok, hogy az E5400 végig 100%-on repesztett. Gondolom az i3-ban van még tartalék.
-
válasz
FlasH-BacK #27 üzenetére
Ne az fps-t, hanem a kesleltetesi grafikont erdemes nezni, mert z fps csak egy atlag. Az uj processzor sokkal egyenletesebb gorbet produkal, igy eltunnek az akadasok. Sokszor lattam mar olyat, hogy az atlag alig valtozott megis sokkal hasznalhatobb lett a rendszer egy CPU valtas utan.
-
válasz
FlasH-BacK #27 üzenetére
Számok tükrében annyira látványosan valóban nem jött ki játékok során a különbség, de pont azt a határesetet mossa el sokszor az i3, ahol még a c2d-vel kényelmetlen a dolog.
De csak a saját példámból kiindulva, én full hd-ben tudok az i3-mal olyan játékokat játszani a GTX550ti-vel (ami nem egy erőgép, gyengébb, mint a tesztben szereplő kártya), amit előtte a c2d-vel használhatatlan volt. Nyilván, ha elég lett volna a c2d, nem is akartam volna erősebbet, de látszott, hogy kínlódik...Szerintem a szerző nem önmagát igazolja, hiszen ő fejleszteni akart, neki megvolt a core 2, arról akart lépni és igenis látványos a különbség (mondom, ne csak játékot nézzünk, ezt ő is említi!).
Ha mondjuk valakinek semmi nincs és úgy akar venni kis pénzből gépet, akkor igen, úgy lehet alternatíva a c2d még ma is, de csak az ára miatt és persze tudni kell, hogy hol a határa.
-
F34R
nagyúr
válasz
FlasH-BacK #16 üzenetére
mondjuk ugyan azzal a rammal meg egy g-s penta-val lett volna illo osszehasonlitani mondjuk a g620-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest