Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
swayze
tag
Ebbe igazad lehet, csak volt nekem 35w-os i5-ösöm (kb 25-30 cm magas laptopba és az is tudot búgni melegedni (bár problémát ez sose okozott neki max 1-2 szer vehette vissza az órajelét minimálisan) így ebből kiindúlva kerültem mindig is a 47w-os modeleket, majd aztán költöztek be a családba a 15w-os u-sok i3 és egy i7 is és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire jók ezek a gépek halkak nem melegszenek még is van bennük bőven erő (mind a kettőbe egy 840m-es geforce van vidinek így megjelenítéssel sincs baj).
Viszont elkezdtem én is nézelődni valami erős mégis kompakt gép után (ami nem egy kazán) és tapasztaltam, hogy ilyen gépek 95%-a i7HQ 47W na már ekkor reméltem, hogy az új generációba az energia csökkentés cimszó alatt megjelennek 30w os procik magas órajelel és "egy futottak még igp-vel". Na most ezt részben megugrották (28W) részben meg nem (erős igp) plusz még ott van, hogy a nyanvatt gyártók egymást másolják a specifikációkba hisz alig építenek ilyen fajta procira (már mint a tavaji hasonló szériára).
Ja igen, de persze egy alternatívának amit írtál teljesen jó lesz , ha nem lesz más

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest