Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sing1ep1ayer #276 üzenetére

"Amint látod igen. Nem az a baj, ha téved valaki, hanem ha nem ismeri be, mint ahogy itt sokan teszik a topikban."

Remélem tükör előtt mondtad.

" De mi köze mindennek ahhoz, hogy a Linux kevésbé kezeli a hardvereket, mint a Windows? Vagy most belekapaszkodsz egy dologba, aminek semmi köze a témához, hogy ezzel igazolj valami tök mást?"

Nem, de ha valahol elkezdesz hülyeséget beszélni, azzal leírod minden más érvedet is. Bemutattad, nem értesz valamihez, de hangoztatod a teljesen fogalmatlan állításaidat.

"Milyen gépen? Megcsináljam?"

Acer noti, de nem kell, nem zavar annyira, hogy a ritka géphasználathoz alaposan utána járjak.

"De azért le tudod tölteni hozzá a drivert és úgy már megy, igaz?"

De ez nem a win érdeme, hanem a gyártóé, hogy írt rá drivert.

"És ugyanakkor, ugyanolyan feltételekkel, ugyanazt az eszközt viszont a Linux látta? Kipróbáltad ott és akkor? Vagy erről már nem szól a fáma?"

Ugyan akkor nem lehetett letesztelni, ugyan olyan feltételekkel sem- hisz már eleve más volt az OS. De ugyan azt a pendriveot sikerült használnom elötte, utána mindenféle egyéb rendszereken, winen, linuxon is. Olyan is volt, a pendrive egyik gépen ment, másik nem látta, másikat fordítva- a gépek pedig klónozottak voltak.
    Az egész arra vonatkozik, hogy az általad felhozott hibák mindegyike előfordul win alatt is, vagyis ez alapján nem lehet kijelenteni, a win jobb, jobban kezeli a hardvereket, a linux fényévekkel le van maradva. amit állítasz.

#277 pushalias: értem én, csak mint látod, minden egyes linuxot lehúzó állítását tudom mutatni winen is, vagyis sarkítva amit állít az alapján a windows fényévekkel van lemaradva. tudod, erről szól a cáfolata a másik érveinek.

Új hozzászólás Aktív témák