- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
#06658560 #274 üzenetére
"És ez megakadályoz abban, hogy utána nézz, mielőtt véleményt alkotsz róla, s hülyeségeket terjesztesz?"
Amint látod igen. Nem az a baj, ha téved valaki, hanem ha nem ismeri be, mint ahogy itt sokan teszik a topikban."...vagy ez az indok rá, egyfajta felmentés?"
Indok, mindenképp. Miért, nem az? De mi köze mindennek ahhoz, hogy a Linux kevésbé kezeli a hardvereket, mint a Windows? Vagy most belekapaszkodsz egy dologba, aminek semmi köze a témához, hogy ezzel igazolj valami tök mást?Inkább jelentkezz a felhívásomra és oldd meg a váltható grafikát Linux alatt a laptopomon, azzal lehet bizonyítani, nem szájkaratéval.
"A váltható grafika nekem winen sem megy"
Milyen gépen? Megcsináljam?"...driver nélkül winen én sem tudom konfigurálni a RAT MMO-mat."
De azért le tudod tölteni hozzá a drivert és úgy már megy, igaz?"Hajj, mennyi alkalommal jártam így win alatt, egyik gépen látta, másikon nem, egyik alkalommal látta, másik alkalommal nem, ha közbe volt iktatva egy hub nem látta, stb."
És ugyanakkor, ugyanolyan feltételekkel, ugyanazt az eszközt viszont a Linux látta? Kipróbáltad ott és akkor? Vagy erről már nem szól a fáma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest