- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Senki se mondta, hogy rossz az, ha kizárja a zajokat
!
A másodikra meg nem tudok mit mondani, én is mondtam már le belehallgatásról, amikor megláttam a fülest...
Elég cudar tud lenni.
Nem mellesleg a K-240 félig nyitott, szóval remekül szór kifelé is, meg úgy néz ki az ember benne, mint valami elcseszerintett Leila hercegnő, nem is beszélve arról, hogy nem fogok a fejemen egy majd 40e forintos cumóval mászkálni
... Utcára in-ear való, csak aztán el ne üssön valami, vagy elfelejts leszállni a nagy elmerülésben
!
-
psyho85
aktív tag
Azért csak óvatosan, mert az alkohol egyes műanyagokat kőkeményen old, bár mondjuk az acetonhoz képest kismiska, az tény. Ez pl. abban látszódik meg, hogy megmattul az addig 'oly fényes füles. A membrán tudtommal fémmel bevont műanyagokból van, annak annyira nem árthat. Mindenesetre jól ki kell szárítani, az szent.
És mivel a 70%-os alkohol fennmaradó része desztillált víz, nem kell aggódni a korrózió miatt, szerintem.
A fülhallgató hátránya az lehet, ami az előnye is, hogy totál elvágja a hallójáratot a külvilágtól. Azért nem túl jó, ha nem szellőzik a dolog. Nem kell, hogy állandóan benn legyen, nem kell, hogy hangosan menjen, és nem lesz egészségkárosodás. Csak győzzétek pucolni
Az AKG fejhallgatót használó testvéreknek: itt egy K240 meg egy K44 szolgál, és egyik se zsíros, haha!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nyilván mindenki elismeri, hogy az in-ear füleseknek kialakításuk miatt rengeteg előnyük van (külső zajok...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest