Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minyez
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Sziasztok!
Na már két éve hogy vezetem az IMAX gépházat, de eddig ezt a fórumot még nem láttam.

Olvastam 1-2 jó dolgot pár félre fordítást (mivel eddig csak egyetlen ilyen vetítő van itthon és csak mi használjuk magyarul a szavakat (bár mi is nyelvújítottunk pár dolgot
) és volt olyan is ami meg fogalmazzunk úgy, hogy nem igaz.
pl a rolling loop az maga a "gördülő hurok".A vászonméret sem fix, mint ahogy minden multiplex terem más és más távolság dőlésszög stb. Itt is úgyszintén maszkolni kell a képet. bla bla bla

Ja igen a hang. Mindenki úgy szeretné, ahogy neki a legjobb. De ezt pl egy teltháznál elérni lehetetlen, épp ezért van alacsonyabban a hangerő, mert mindig panaszkodtak az elején, hogy túl hangos.
De nyugi az Avatar jól szól
-
tdd587
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mi mostanában már mindig az első harmadba ülünk, mivel ott a legjobb a hang. Azaz ott már nem ül senki, azaz nem zabálnak, pofáznak és zörögnek a fülembe bele. Mert ugye a többség csőrözni, pofázni meg étkezni jár moziba. Igazából nem tudom, hogy minek megyünk el egyáltalán moziba blu-ray rip + vetítő mellett.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát ne is védd
Mivel érvelsz - Mammut? Hát istenem... Akkora ratyit, gyűlölöm, ha oda kell menni! Ki az a barom, aki úgy tervez meg egy mozitermet, hogy pontosan, de a legeslegpontosabban középre rakja a lécsősort, a legjobb helyek helyére?! Ekkora baromságot te... Személyes kedvencem az Eurocenter, oda járok a legtöbbet, de a MOM Park a második(mert ugye csak ott van mindig feliratos film). Ott is kitettek mondjuk magukért, mert ha nagy ücsit veszel, akkor nem fér be a tartóba... omg wtf. De azért MOM-ot szeretem.És azzal is tisztában vagyok, hogy honnan érdemes nézni, és nekem is az 1. sor a közel
De ennek ellenére mindig utolsó sor közepéről(mármint vászonhoz képest közepe) nézek filmet. Tudom, hogy a hang itt nem a legjobb(de máshol sem olyan eget rengetően jó, és hátul is tud dübörögni), és talán a kép is jobb egy hangyányit, de hiába, a rutin. Nameg, engem már nem tudnak megdobni kukoricával, míg én nyugodt szívvel bárkit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy itt miért lett nagyobb a vászon. Gondolom marketing is áll a háttérben.

Sajnos a hangerővel néha nekem is bajom van. Néha tényleg halk, főleg a szinkronosok. Fentebb a kollégák jól kivesézték a hangosítás dolgot.
talmida:
Fighter Pilot: Operation Red - ezt még nem láttam, de majd beszerzem valahonnan és megnézem. A hulu nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és volt olyan is ami meg fogalmazzunk úgy, hogy nem igaz.
pl a rolling loop az maga a "gördülő hurok".
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)