Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minyez
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Sziasztok!
Na már két éve hogy vezetem az IMAX gépházat, de eddig ezt a fórumot még nem láttam.

Olvastam 1-2 jó dolgot pár félre fordítást (mivel eddig csak egyetlen ilyen vetítő van itthon és csak mi használjuk magyarul a szavakat (bár mi is nyelvújítottunk pár dolgot
) és volt olyan is ami meg fogalmazzunk úgy, hogy nem igaz.
pl a rolling loop az maga a "gördülő hurok".A vászonméret sem fix, mint ahogy minden multiplex terem más és más távolság dőlésszög stb. Itt is úgyszintén maszkolni kell a képet. bla bla bla

Ja igen a hang. Mindenki úgy szeretné, ahogy neki a legjobb. De ezt pl egy teltháznál elérni lehetetlen, épp ezért van alacsonyabban a hangerő, mert mindig panaszkodtak az elején, hogy túl hangos.
De nyugi az Avatar jól szól
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy itt miért lett nagyobb a vászon. Gondolom marketing is áll a háttérben.

Sajnos a hangerővel néha nekem is bajom van. Néha tényleg halk, főleg a szinkronosok. Fentebb a kollégák jól kivesézték a hangosítás dolgot.
talmida:
Fighter Pilot: Operation Red - ezt még nem láttam, de majd beszerzem valahonnan és megnézem. A hulu nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és volt olyan is ami meg fogalmazzunk úgy, hogy nem igaz.
pl a rolling loop az maga a "gördülő hurok".