- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ígyvanferi #72 üzenetére
Mert az nem desktop modding hanem egy háttérkép kirakása. Ami max három gombnyomás meg még kettő, hogy ne legyenek kint ikonok.
Szerintem korrekt volt a zsűri. Sajnos ezen nem volt időm részt venni. De a korábbiak alapján nekem is az volt a véleményem, hogy a legtöbben egy ütős háttérképet kiraknak és kb vége is az egésznek.
Itt a modding a lényeg. Szvsz az, hogy miként tudod a mindennapi életben hasznos / fontos funkciókat design-osan, ízlésesen beleépíteni a desktopba. Aminek persze szerves része a háttérkép.Másrészt meg amit talán a zsűri is leírt. Hogy az üres desktopon nincs mit értékelni. Én a legutóbbi deskemet amivel neveztem napokon / éjszakákon át szerkesztettem, hogy minden apróbb részlet is frankó legyen. Hogy meglegyen az hasznos funkcionalitás, jól nézzen ki és igazodjon a háttérképhez.
Ha jelentős eredményt lehetne elérni egy üres deskkel meg a háttérképpel, akkor értelmét vesztené az egész verseny. Hiszen a háttérkép adott, azt kirakni még egy óvodás is kitudja háttérnek, aztán vége. Ott nincs modding. Ettől még nem kell telepakolni a desket mindenféle hülyeséggel. Elég egy ízléses óra, ami hangulathoz illő betűtípussal, színben, méretben és elhelyezkedésben passzol a háttérképhez. Már ennyi is elég szvsz egy jó design-hoz. De ahol még ennyi sincs, ott tényleg nincs mit értékelni.Szerk.:
Ja és grat mindenkinek!
A kedvencem a második kategória első helyezettje. Nagyon komoly lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest