Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Én úgy tudnám elképzelni, hogy bármerre megyek, mindenhol ellenfelek hada jön szembe. Ugye ezekben a játékokban mindig is ez volt a lényeg. Most annyi a változás, hogy egy open world világban mész és darálsz, míg meg nem unod. Az, hogy ez hosszútávon mennyire lesz nyerő, azt nem tudom. Gondoljunk bele, hogy lesz egy fő szál, de akadnak side-questek, és akárhová mén', ott kő kövön nem marad. Csak el ne tolják - mondom ezt azért, mert én is láttam a pre-alphát, ami szerintem nem sok jóval kecsegtetett. Nagyon fura volt.
-
GodGamer5
addikt
Jöhetne már valami SS4 info. A bejelentés óta ultra várós.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem tudom, hogyan fog ez passzolni a játékhoz. Valahogy nekem ezt nehéz elképzelnem.