Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Lehet kockázatos, de sokan megcsinálták (én is a GT-mmel), de nem hallottam olynaról, aki taccsra vágta volna.
A DOS-al nekem is sok gondom volt. Aztán: XP felrak FAT32-be, Boot a Freedos CD-ről, felismert mindent, megcsináltam, XP le, Vista vissza! (Asztalra vissza Vista )
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Mindenképp kockázatos, valahol igazad van a tuninggal kapcsolatban is, tulajdonképp pár plusz fps-ért viszi ilyenkor az ember vásárra a kártyáját..Próbálom ésszel csinálni =)
Ugyanez a GPU az új GTS-ben 1,15V-ot kap alapból, most néztem meg egy Gigabyte BIOS-át, ez a 0,05V emelés szvsz még a kultúrált húzás határain belül van, ráadásul igencsak esélyes, hogy a Gainward kártyák alapból 1,1V-et kapnak, nem véletlenül lehet őket gyárilag ennyire húzni. Egyik fórumon említik, hogy az új, jobb ventiszabájzású BIOS-ok közül is néhány emeli a feszt is 1,1V-ra kapásból, legalábbis olvastam pár fórumon, hogy tulaj 1.11-1.14V-kat mért bolti alap GW-jén.
Đave: Itt érdeklődj, de szvsz teljesen mindegy, hogy maga a nyák hosszabb -e, a hűtő felfogatása ugyan az, szóval ami rámegy sima 2600xt-re, az rámegy a ddr4-esre is. Pl Zalman VF900 jó rá, de inkább kérdezd meg a topicjában, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest