- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Mostanság vacakol a T60-asom. Eddig csak az volt a kissé idegesítő vele, hogy bedugott töltővel nem lehetett bekapcsolni. Gomb lenyom, fények kialszanak. Töltő ki, aksi ki, aksi vissza, indít, töltő be és ment. De most már nem tölti az aksikat. Van kettő, és egyiket sem. BIOS-t felfrissítettem a legutolsó kiadásra (2.27 a 4:3-ashoz), ez okés, de most sem tölt, tehát nem ez volt a gond. A gép dobálva nem volt, szét nem eshetett benne semmi. Azért szétszedtem darabokra, de minden rendben volt benne. Az oprendszer bár nem új, de még van rá támogatás - Elementary OS 0.2 Luna, Ubuntu 12.04LTS alapokon. A gép amúgy sokat állt, mert tartalék gép. Ami a töltést illeti, sajnos töltőre dugva még kikapcsolt állapotban sem tölti az aksit.
Konklúzió: valószínűleg az alaplap fogja megadni magát?
Más: már elég halovány a fényerő, cserélt már valaki CCFL fényforrást LED-esre ilyen gépben? Valami amcsi oldalon láttam, hogy árulnak hozzá átalakító szettet. FrankenPad esetében már azért lehet erre is szánnék némi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest