- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Egy pár hete használom már az új T60-am, nagyon jó kis gép. A billentyűzete szuper, igaz eddig csak egy Asus N53JQ-val van összehasonlítási alapom. A kis lámpát nagyon bírom benne, pont annyi fényt ad este, amennyi kell, se többet, se kevesebbet. A képernyőt bárhonnét nézem, nem vált át negatívba, nem torzulnak a színek, akkor gondolom tényleg IPS lehet (1400x1050-es). A háttérvilágítás szerintem már kicsit gyenge, igaz eddig ez az első T60 amit láttam.
Viszont az X1300-as videokártya kicsit csalódás. Egy elég utálatos meló után - Win XP driver-ezése - fele játék sem futott szépen azokból, amit gondoltam hozzá. NOLF1 szépen fut, a NOLF2 már full grafikán éppen hogy (2002 game of the year fps). Vietcong és a VC Fist Alfa akad ("laggol" ha jól mondom?).
Nem tudom, hogy az X1400-assal kellően jól járnék-e, ezért kérdezném azt, hogy a T60p alaplapok (4:3-as formátumúak) belemennek-e a T60-ba, és össze lehet-e hozni őket, nincs valami alkatrész ami "ütné" egymást? Kábelek, csatlakozások, csavar helyek összeilleszthetőek-e? Több angol nyelvű fórumon írták, hogy külsőre nincs különbség a két típus között, leginkább a videokártya és a nagyobb felbontású (1600x1200) IPS kijelző a fő különbség.
Másik kérdés, de már elég más téma, hogy csakis Windows alól lehet BIOS-t frissíteni, vagy mehet Ubuntu alapú Linux-ról is (jelenleg Elementary OS van, szerintem marad is mert bejött).
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest