- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Szavazok:
1. kategória: Pocoxx
2. kategória: comomb2
Sok jó volt, én odáig jutttam, h letöltöttem a hátteret... és el is felejtettem -
ViZion
félisten
Conky-t ismerem, meg pár dockot. Azért is írtam, h a Conky beállításokat publikálják, én meg jól kipróbálom
Lustaság FTW
Mondjuk még kb. Ubuntu 9 -nél próbáltam, azóta gyanítom változott, akkor inkább csak nyűglődés volt, vmiért nem tudott szenzorokat kiolvasni, amit tudott arra meg marhaságot (bár ez lehet az alaplap sara is)... Ja, volt vele 3 magos procim, pedig az tutira 2 magos volt -
ViZion
félisten
Vannak nagyon jók, amik az én minimalista szememnek is tetszenek.
A második kategóriába neveznem kellene, úgy érzem dobogós helyre esélyes lennék!Majd a művészurak azért pár beállítást meg mittudoménmikellhozzá publikálhatnának
-
ViZion
félisten
Szerintem is inkább zombivámpír vagy iesmi, "az időt mutatja"nagyon gyenge próbálkozás volt...
-
ViZion
félisten
...nézd meg a screenshoton a dátumot. Biztosan fotosop, mert a fotó nem lehet 1000 éves
-
ViZion
félisten
Szerintem nem volt a versenykiírásban, h csak 1000 évnél fiatalabb konfigon lehet nevezni
Amúgy nagy király lehet a gép, azokban még volt anyag! -
ViZion
félisten
Sok disztrót próbáltam, van amelyik önmagában is egy "optikai tuning" - de az nem az enyém
ha az lenne, hogy nevezz egy desktoppal, amit készítettél, akkor beküldenék Pear OS, Joli OS, Zorin OS 6 vagy valami hasonlót...
Enyémben inkább az az "érdekes", h az alap Gnome Shellből mi lett, viszont a végeredmény nem túl látványos - lévén minden látványelem a minimumon...
Mit kell küldeni? Az "idle" desktopot, vagy kinyitott menükkel esetleg? -
ViZion
félisten
Csak a Te kedvedért...
Ezt nyisd meg. csak első oldal van.
Most gondolatban kapcsold ki a bal oldali kedvencek sávot, az alsó tálcát, a Bluetooth-ikont, az akku ikont, és a név helyére egy ikon került, Activities helyett meg Fedora-t ír ki... Kész.
Na ez az asztalom
Ja, és nem változik, mert csak menü nyílik, nem az alap Gnome Shelless mindenfélék.
Még egy tipp: compiz-t nem írják, h tilos, tehát egy épp 3D-be forduló kocka azért ütős lenne......vagy kiskapu?
-
ViZion
félisten
Köszi, de köszi nem
jó ötlet a fix hátteres dolog, de nem neveznék a semmire, amit műveltem az meg nem látszik (Gnome Shell extensionokat kicsit személyre szabtam). Nem akarok tippeket adni, de pl. Zorin OS, vagy egy valamilyen dockos megoldás jópofa lehet. Esetleg Joli OS... az nagyon jól néz ki szvsz - csak ugye nem az én asztalom -
ViZion
félisten
...ajjjajjjjjjj
Nekem Gnome Shell van, az csak felül egy keskeny sáv, rajta 3 ikon, óra és a futó appok listája, meg a Bolt menü.. kész. Ezzel a minimalista dologgal szvsz kevés esélyem lenne, de azért Nektek hajrá kedves játékosok, jó mulatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest