Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szavazok:
1. kategória: Pocoxx
2. kategória: comomb2
Sok jó volt, én odáig jutttam, h letöltöttem a hátteret... és el is felejtettem
-
Conky-t ismerem, meg pár dockot. Azért is írtam, h a Conky beállításokat publikálják, én meg jól kipróbálom
Lustaság FTW 
Mondjuk még kb. Ubuntu 9 -nél próbáltam, azóta gyanítom változott, akkor inkább csak nyűglődés volt, vmiért nem tudott szenzorokat kiolvasni, amit tudott arra meg marhaságot (bár ez lehet az alaplap sara is)... Ja, volt vele 3 magos procim, pedig az tutira 2 magos volt
-
Vannak nagyon jók, amik az én minimalista szememnek is tetszenek.

A második kategóriába neveznem kellene, úgy érzem dobogós helyre esélyes lennék!

Majd a művészurak azért pár beállítást meg mittudoménmikellhozzá publikálhatnának

-
Szerintem is inkább zombivámpír vagy iesmi, "az időt mutatja"nagyon gyenge próbálkozás volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
...nézd meg a screenshoton a dátumot. Biztosan fotosop, mert a fotó nem lehet 1000 éves

-
Szerintem nem volt a versenykiírásban, h csak 1000 évnél fiatalabb konfigon lehet nevezni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nagy király lehet a gép, azokban még volt anyag!
-
Sok disztrót próbáltam, van amelyik önmagában is egy "optikai tuning" - de az nem az enyém
ha az lenne, hogy nevezz egy desktoppal, amit készítettél, akkor beküldenék Pear OS, Joli OS, Zorin OS 6 vagy valami hasonlót...
Enyémben inkább az az "érdekes", h az alap Gnome Shellből mi lett, viszont a végeredmény nem túl látványos - lévén minden látványelem a minimumon...
Mit kell küldeni? Az "idle" desktopot, vagy kinyitott menükkel esetleg? -
Csak a Te kedvedért...
Ezt nyisd meg. csak első oldal van.
Most gondolatban kapcsold ki a bal oldali kedvencek sávot, az alsó tálcát, a Bluetooth-ikont, az akku ikont, és a név helyére egy ikon került, Activities helyett meg Fedora-t ír ki... Kész.
Na ez az asztalom
Ja, és nem változik, mert csak menü nyílik, nem az alap Gnome Shelless mindenfélék.
Még egy tipp: compiz-t nem írják, h tilos, tehát egy épp 3D-be forduló kocka azért ütős lenne...
...vagy kiskapu? 
-
Köszi, de köszi nem

jó ötlet a fix hátteres dolog, de nem neveznék a semmire, amit műveltem az meg nem látszik (Gnome Shell extensionokat kicsit személyre szabtam). Nem akarok tippeket adni, de pl. Zorin OS, vagy egy valamilyen dockos megoldás jópofa lehet. Esetleg Joli OS... az nagyon jól néz ki szvsz - csak ugye nem az én asztalom
-
...ajjjajjjjjjj

Nekem Gnome Shell van, az csak felül egy keskeny sáv, rajta 3 ikon, óra és a futó appok listája, meg a Bolt menü.. kész. Ezzel a minimalista dologgal szvsz kevés esélyem lenne, de azért Nektek hajrá kedves játékosok, jó mulatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)