- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Csak a Te kedvedért...
Ezt nyisd meg. csak első oldal van.
Most gondolatban kapcsold ki a bal oldali kedvencek sávot, az alsó tálcát, a Bluetooth-ikont, az akku ikont, és a név helyére egy ikon került, Activities helyett meg Fedora-t ír ki... Kész.
Na ez az asztalom
Ja, és nem változik, mert csak menü nyílik, nem az alap Gnome Shelless mindenfélék.
Még egy tipp: compiz-t nem írják, h tilos, tehát egy épp 3D-be forduló kocka azért ütős lenne......vagy kiskapu?
-
ViZion
félisten
Köszi, de köszi nem
jó ötlet a fix hátteres dolog, de nem neveznék a semmire, amit műveltem az meg nem látszik (Gnome Shell extensionokat kicsit személyre szabtam). Nem akarok tippeket adni, de pl. Zorin OS, vagy egy valamilyen dockos megoldás jópofa lehet. Esetleg Joli OS... az nagyon jól néz ki szvsz - csak ugye nem az én asztalom -
Recon666
Közösségépítő
Akárki nevezhet.
Sőt jobb ha minél többen.
Telepakolni nem muszáj, a hátterén kívül mindent úgy variálsz ahogy akarsz."A képek átméretezése, levágása, ill. egyszínű keret hozzáadása engedélyezett."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest