Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tom956ster
aktív tag
Ronda: ez egyéni ízlés kérdése, nekem nagyon bejön. Az első ötlet a sárga színű volt, képzeld el azt, mint a lódarázs
Hogy használom: többnyire irodai környezetben dolgozom, kevesebbet munka területen. Nem ez a legfőbb meghatározó, hanem az, amikor a kisfiam épp dobva adja át a telefononomat. Korábbi telefonjaimat is csak a megfelelő védelem mentette meg a karcoktól és törésektől. Egyébiránt meg rühellem, ha a külsőn csorba esik. -
tom956ster
aktív tag
A védelem számomra mindig alap, mivel ezek számomra igen drága és ennélfogva értékes eszközök. Szívesen áldozom fel a kecses gyári formát az ütésállóság és a strapás páncélzat oltárán.
Megértem a véleményedet és természetesen el is fogadom, ez a tok az én álláspontomat tükrözi egy-egy ilyen eszköz tekintetében.
Ebből lehet következtetni, hogyha a következő iPhone épp Air beütésben szenved majd és még sikerül egyhez hozzá is jutnom, az is kap majd hasonló védelmet -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az amúgy is könnyű iPhone 5C nem lett tőle "téglanehéz", méretre persze hízott, de ez cseppet sem zavar.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest