2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

i-Blason Armorbox Dual Layer Tough

Az amúgy is könnyű iPhone 5C nem lett tőle "téglanehéz", méretre persze hízott, de ez cseppet sem zavar.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

A történet ott kezdődik, hogy kaptam egy iPhone 5C típusú telefont. Örültem, de már a kézhezvételkor tudtam, ehhez szükségem lesz egy tokra, ami kellő védelmet biztosít az értékes portékának.

Korábbi mobil eszközeimet rendre Otterboxszal védtem meg a behatásoktól, így most is kézenfekvő volt egy Otter beszerzése. Körülnéztem a piacon idehaza, majd a 12-13 ezer forintos árat látva átváltottam az eBay / Amazon oldalra és próbáltam ott keresni. Végül kintről sem lett volna olcsóbb, ellenben nagyon félő, hogy kamusat kap az ember, legfőképp a kínai eladóktól vásárolva. (ráadásul gyanúsan olcsón).

További keresgélést követően arról találtam néhány felhasználói véleményt az eBay-en, hogy bizony a Defender (amit én kinéztem), sajnos olyan gyári hibával küzd, ami egyszerűen nevetséges ennyi pénzért: a home gomb körül ki van vágva a kijelzőt védő fólia, így ott a por be tud kerülni a kijelző és a fólia közé, majd szépen elkezdi megdolgozni azt.

Ennek tudatában dobtam a lehetőségét egy Otterbox Defender beszerzésének, Commutert nem szerettem volna, mert szeretem a beépített kijelzővédelmet.

További keresgélésnek eredményeként az eBayen akadtam rá jelen írásom tárgyára:

i-Blason Armorbox Dual Layer Tough

A tok tulajdonságai és elfogadható ára nagyon meggyőző volt. Végül én közvetlenül a gyártótól rendeltem meg a webshopjukon keresztül, ami azért is volt meglepő, mert olcsóbban beszereztem innen, mint az eBayről.

Segítette ezt az is, hogy most épp akciós a címbeli tok.

Igen sok felhasználói vélemény kering a termékről, amik a minőséget és a használhatóságot magasra értékelik, egyedül a gyártó némileg hektikus postázását említi néhány vásárló.

Végül lecsaptam rá, konkrétan $36-ba került postával együtt.

Így fest:


Forrás: i-Blason.com

Amint látható, kellően sokrétű színvilággal rendelkezik, én a zöldet választottam, nekem az tetszett leginkább. (Egy felhasználó írta, hogy a piros élőben inkább pink, erre jó lesz ügyelni annak, aki esetleg követné a példám és épp ilyet szeretne.)

A paypalos fizetéstől számított 14. napon érkezett meg a tok. Postára el, átvesz, kibont és ez van a csomagban:

Kicsit vegyes érzések fognak el. Megint csak az Otterboxszal tudom összevetni, eddig három olyan tokot vettem újonnan, már a csomagolása is minőségi, ellenben ez nem több, mint bármely kínai zacskós holmi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.