- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint #164 üzenetére
no igen, csak az fps-kontroller az nem jó kombó, forzához imádom a kontollert - mikor vettem lövésem se volt h rezeg is, majdnem földhöz vágtam :d -, de fps-hez pfffffffffff, sztem kb csukott szemmel lehentelem a kontrollerrel fps-ezőket, kipróbáltam a doomot, egyből tudtam h ebből baj lesz, _első_ pályán nem jutottam túl, a külső nézetes tr/ac szerű dolgokra hamar ráállt a kezem, de belső nézetes hentelés egész más történet, oda pc kell egér+billzettel, ezért összeraktam a doom alá a pc-t, az első pályán hirtelen elfogytak a démonok egér+billzettel ( : de mindig csak egy kicsit kell hozzátenni h valami jobb legyen, el is tapsoltam egy rakat pénzt, de arra fogtam melóra is jójez' - pedig tudom h ahhoz nekem egy halk notebook kell jó kijelzővel meg az agyam ( : -, aztán felcseszett h milyen silány kijelzők vannak mai napig, eladtam az egészet, de most majd újra jöhet a pc, xboxban az a jó ha az ember kicsit figyel mindig tud jó áron lőni, és kb bukta nélkül el is lehet adni, de összekuponoztam ufóéktól ps4 pro-t is 85e-ért hátha kihívás lesz megszerezni, de nem volt :d, ki se bontottam, azért valaki később örült neki amikor elvitte annyiért ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest