- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint #164 üzenetére
no igen, csak az fps-kontroller az nem jó kombó, forzához imádom a kontollert - mikor vettem lövésem se volt h rezeg is, majdnem földhöz vágtam :d -, de fps-hez pfffffffffff, sztem kb csukott szemmel lehentelem a kontrollerrel fps-ezőket, kipróbáltam a doomot, egyből tudtam h ebből baj lesz, _első_ pályán nem jutottam túl, a külső nézetes tr/ac szerű dolgokra hamar ráállt a kezem, de belső nézetes hentelés egész más történet, oda pc kell egér+billzettel, ezért összeraktam a doom alá a pc-t, az első pályán hirtelen elfogytak a démonok egér+billzettel ( : de mindig csak egy kicsit kell hozzátenni h valami jobb legyen, el is tapsoltam egy rakat pénzt, de arra fogtam melóra is jójez' - pedig tudom h ahhoz nekem egy halk notebook kell jó kijelzővel meg az agyam ( : -, aztán felcseszett h milyen silány kijelzők vannak mai napig, eladtam az egészet, de most majd újra jöhet a pc, xboxban az a jó ha az ember kicsit figyel mindig tud jó áron lőni, és kb bukta nélkül el is lehet adni, de összekuponoztam ufóéktól ps4 pro-t is 85e-ért hátha kihívás lesz megszerezni, de nem volt :d, ki se bontottam, azért valaki később örült neki amikor elvitte annyiért ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 Pro telefon
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - barebone vagy full
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest