- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahóöcsi
csendes tag
válasz
banderasz77 #53 üzenetére
Épp most vadászom én is.
Ja most látom neked nem is ilyen telefonod van.... Bocs
-
hahóöcsi
csendes tag
válasz
banderasz77 #51 üzenetére
Igaz nem nekem írtad de itt van
http://uploaded.net/file/h44f6vni
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #44 üzenetére
Nem nulla az esélye, de én nem próbálkoznék vele... Inkább keresni kéne direkt ahhoz hekkelt romot.
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #30 üzenetére
Basszus. Háát szerintem ezzel nem jártál jobban a specifikációt nézve, bár árban a THL a drágább. Viszont csak Mtk6575 csak 4' a kijelző felbontása is gyengébb, meg az akksi is kisebb
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #28 üzenetére
Baszki, most nézem, hogy nem is az jött....
Nekem THL V12-őt küldtek.....
Most mi legyen? -
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #28 üzenetére
Nekem illetve Zaxxon-nak is frissebb Rom-mal jött, amiben benn volt pl a magyar nyelv is már.
-
hungobungo
senior tag
válasz
banderasz77 #13 üzenetére
A gyári rom nem lesz root-olt, sem kitakarított. Ha a verzió régebbi, vagy aug. 29-i, akkor érdemes az oldalon fent levő romra frissíteni, így kapsz egy kitakarított, root-olt romot.
A frissítéshez csak és kizárólag a hivatalos flash tool és a letöltött rom fájl fog kelleni, meg a szokásos driverek a gépeden.
CWM recovery egy olyan nem hivatalos visszaállító szoftver amivel le tudod vele cserélni a telefonon fent lévő androidot egy bárki által készített, szintén nem hivatalos romra. Ugyanezt az egyedi rom csomagot az Androidon alapból fent lévő gyári recovery-vel nem tudnád telepíteni.
A recovery a rom része, vagyis a telefonod adott partícióján van rajta. A gyárit először le kell cserélni a CWM-re egy flash tool-lal, úgy kerül rá a telefonodra. Mióta vissza tudják olvasni hivatalos firmware formátumban a módosított romokat is, nem kell a rom/firmware cseréhez.
-
hungobungo
senior tag
válasz
banderasz77 #11 üzenetére
Minek akarsz törölni bármit is meg pöcsölni vele feleslegesen, ha az utolsó rom már kitakarított és root-olt?
-
hungobungo
senior tag
válasz
banderasz77 #8 üzenetére
Nekem pont egy 32GB-os class 6 van benne, úgyhogy ezt tutira támogatja. class 6 fölé nem érdemes menni, a 10-es túl drága és nem éreznél gyorsulást semmiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor