Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálkozott már Miui-t feltenni a telefonra? Ha igen, mik a tapasztalatok? Melyik verziót tettétek fel? Volt benne magyar nyelv?
-
xhege
veterán
Mostanában ha kikapcsolom a telót mindig visszaáll a csengőhang és az ébresztőhang az alapbeállításra. Tapasztalta ezt valaki? Mi lehet az ok és a megoldás?
-
xhege
veterán
Már megint besz@rt a g szenzorom minden átmenet nélkül. Délelőtt még működött most meg semmi, nem forog a képernyő. Legutóbb a gyári visszaállítás segített, de nem akarok megint mindent újra telepíteni. Valami javaslata van valakinek?
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #78 üzenetére
Egyetértek pöpec, stabil,gyors gép. A felsorolt hibák, pedig nekem egyáltalán nem fájnak a mindennapokban.
-
xhege
veterán
Hát így olvasgatva nekem is úgy tűnik, hogy jó lesz az a rom, amit adtak hozzá. Minden ketyeg (mire szükségem van) és a magyar nyelv is benne van. Meg hát hülye vagyok a bütyköléséhez is
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #30 üzenetére
Basszus. Háát szerintem ezzel nem jártál jobban a specifikációt nézve, bár árban a THL a drágább. Viszont csak Mtk6575 csak 4' a kijelző felbontása is gyengébb, meg az akksi is kisebb
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #28 üzenetére
Nekem illetve Zaxxon-nak is frissebb Rom-mal jött, amiben benn volt pl a magyar nyelv is már.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jellemzők:OS: Android 4.0.4CPU: MTK6577 1.0 GhzGPU: SGX531 ultraKijelző: 4.3", 960x540 pixel, LG OLED TFT,...
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest