Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Lehet, hogy megszegtél valamilyen szabályt amivel nem voltál tisztában. Velem is volt már ilyen mert pl elfelejtettem elolvasni a szerver szabályzatát miközben töltött a játék.
A CS-t nem igazán ismerem, csak hallomásból, de pl 2142-ben vannak szerverek ahol tiltva vannak egyes cselekedetek illetve fegyverek.
Másik lehetőség, hogy lelőtted az admint és ez nem tetszett neki.

Mindenesetre erre a kérdésedre egy profi CS-s biztos tud más választ is adni.
dízelracer:
Lehet neked van igazad.
Tegnap itt volt a 8 éves unokaöcsém és meséltem neki, hogy mikkel és mit játszottam én az ő korában. Először is sokat voltam szabad ég alatt ami róla nem mondható el. Csak a tévé és a pc.
Amikor elmondtam neki, hogy én és a barátom leszúrkáltunk a földbe fejenként 10-20 gallyat és azok voltak a katonák majd kavicsokkal dobáltuk őket és az vesztett akinek hamarabb "elestek" a katonái.
Meg amikor azt játszottuk, hogy a föld az láva és nem volt szabad rálépni mert meghaltunk. Össze-vissza ugráltunk a játszótéren. Egyik mászókáról a másikra, szegélyköveken egyensúlyoztunk, hogy le ne essünk, stb.Erre tömören azt mondta, hogy unalmas és hülyeség.

A mai fiatalokat annyi vizuális inger éri, hogy egész egyszerűen már alig használják a képzelőerejüket (tisztelet a kivételnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest