Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
válasz Ghostface #365 üzenetére
Huawei telefonnal használtam pár alkalommal régebbi rendszeren, nem volt gond. Még most is előveszem néha, ha alkalmazást próbálok telepíteni. (sajnos alig van értékelhető)
Az EKG lehet kérdés, de úgy tudom minden márkával működik, nem úgy mint a Samunál.
Nekem is le kellett cserélni akkoriban a Redmit Samura, mert kb 2éve egy frissítés után a Watch nem volt hajlandó csatlakozni hozzá.
Párosodott mindennel a családban, csak a Redmi nem tetszett neki." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
Zototh64
őstag
válasz Ghostface #410 üzenetére
Órán megnyitod az edzést, a kívánt edzésmód neve mellett van egy kis fogaskerék, arra koppintasz, azon belül az emlékeztetőkben kikapcsolod ami nem kell.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
kbadam83
senior tag
válasz Ghostface #509 üzenetére
Semmi érdemleges változás nem lesz, én nem agódnék, hogy nem jön a frissítés. Idővel megjön az majd, én is azon a verzión vagyok .
Nekem az akksi % kijelzés hektikus, mert teljes töltés után 80 % köré leesik fél nap alatt, és 60 % körül is gyorsan mutat merülést, ami nem igaz, mert egy hétnél tovább bírja az akksi, minden adat 0-24 engedélyezésével.
Tehát csak a visszajelzés szar. -
Lackooo84
nagyúr
válasz Ghostface #611 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az üfsz-nél teljes a sötétség, alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Ha nekem csak egy "app legfrissebb" meg "töröld, gyári visszaállítsd" bullshittel tudnak jönni, akkor onnantól nem igazán tudom őket komolyan venni. Ezek közül egyiknek sincs köze a problémához, és nem is segít semmit. Az egészég app verzió is teljesen mindegy, ha a Huawei szerón az óra SN-jére engedélyezve van az adott sf verzió, akkor megkapja az óra.
The Truth is out there...
-
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest