- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
misimagaki #4950 üzenetére
Órán nem találtam semmi értesítéssel kapcsolatos beállítást, a kijelző beállításait néztem, ott sem volt semmi releváns.
-
Faby
senior tag
Kicsit off topik, elnézést, de az óra saját topikja kihalt.
Vettem egy Honor watch GS PRO-t, a kínai verziót.
Nagyon tetszik a kialakítása, robosztussága, üzemideje, amivel bajom van, az az üzenetkezelés.
Mindent is engedélyeztem mindenhol, értesítések engedélyezve, akkukímélő kikapcsolva, alkalmazás lakatolva (komplett MIUI "kanossza" megcsinálva), de az óra csak rezeg, nem jeleníti meg az üzenetket. Az órán ott vannak az értesítések, csak nem jeleníti meg.
Mit és hol kellene még állítani, hogy lássam is az üzeneteket beérkezéskor?Óra:
Honor watch GS PRO-9AB, modell: KAN-B39, verzió: 10.3.2.108, frissítést nem talál
Telefon:
Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Miui by xiaomi.eu 14.0.3.0 SJZMIXM rom, Android 12.
Alkalmazás:
Huawei Health 14.0.8.310
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest